MODERN REKLAMCILIK

MODERN REKLAMCILIK

11 Temmuz 2017 Salı 15:16
MODERN REKLAMCILIK

Teknolojinin bu kadar fazla kullanıldığı günümüzde reklam hizmetlerinin de en etkili yolu internet reklamcılığı haline gelmiştir. İnternet reklamcılığının bir çok çeşidi bulunmaktadır.

Çevremize baktığımızda küçük çocuklardan, yaşlı amcalara kadar hemen herkesin facebook hesabı kullandığını, elinde sürekli telefon facebook üzerinden paylaşımlar yaptığını ya da arkadaş listesindekilerin paylaşımlarını okuduğunu, beğendiğini görürüz.

Durum böyle  olunca büyük kitlelere ulaşmak isteyenler de büyük kitlelerin bulunduğu ortamlara girmek ve reklamlarını bu ortamlarda paylaşmak zorunda kalmışlardır. Bu sayede hem daha büyük kitlelere ulaşma, hem de daha az maliyetle büyük gelirler elde etme imkanına kavuşmuşlardır.

FACEBOOK REKLAMCILIĞI

Sadece ülkemizde yaklaşık 28 milyon facebook kullanıcısı, dünya genelinde ise yaklaşık 800 milyon facebook kullanıcısı olduğunu düşünürsek ne kadar büyük bir kitleden bahsettiğimizi anlamış oluruz. Dünyanın en büyük markaları bu dünyada yerini alarak büyük firma olmayı başarmışlardır.

ile geniş kitlelere yayılma, markanızın bilinirliği artırma, internet sitenize olan ziyaret sayısını artırma, satış oranlarını büyük oranda yükseğe çıkarmak gibi hedeflerinize kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Klasik reklam çeşitlerine göre daha düşük maliyetlerle karşımıza çıkmaktadır. Facebook üzerinden reklam vermenin bir çok yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemler sayesinde hedef kitle belirlemesi yaparak ulaşmak istenen kitleye doğrudan ulaşabilme imkanı sunulmaktadır.

DESTEX DİGİTAL İLE EN ETKİLİ FACEBOOK REKLAMLARI

Facebook üzerinden reklam vermek istiyorsanız mutlaka işin profesyonellerinden destek almalısınız. Hedef kitlenize ve potansiyel müşterilerinize ulaşabilmeniz için en doğru tercihi yapmak zorundasınız. Bu tercih için tecrübeli ve profesyonel olarak çalışan hizmeti veren Destex Digital firmasından yardım alabilirsiniz.

Tıklama başına maliyet sistemini kullanan facebook reklamları erişim, etkileşim, tıklanma oranları, hedefleme gibi önemli hususların çok iyi analiz edilerek verildiği taktirde çok etkili bir yöntemdir. Faaliyet alanınıza en uygun alanlarda, etkin ve ilgi çekici reklam içeriği ile bu dünyada reklam vermeniz sizlere büyük avantaj sağlayacaktır.

Uzun süredir bu alanda hizmet veren ve bir çok firmaya yaptığı rehberlik ile büyük katkılar sağlayan facebook reklam ajansı Destex Digital ile siz de hedeflediğiniz kitlelere çok daha etkili yöntemlerle ulaşabilirsiniz. Destex Digital ile ilgili her türlü bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Son Güncelleme: 12.07.2017 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81