Modern Görünümlü Kabartmalı Tablo

Modern Görünümlü Kabartmalı Tablo

18 Kasım 2016 Cuma 10:49
Modern Görünümlü Kabartmalı Tablo


Kabartma uygulamasında orijinal resimde görülen fırça darbeleri benzer şekilde tuval üzerine uygulanır. Kabartmalı tablo ile resmin daha yakın görünüm alması sağlanır. Kabartma işleminde standart tuval üzerine basılmış resimin orijinal tablodaki gibi boyut ve hacim kazandırılması işlemi yapılır. Farklı fırça kullanılarak resim kabartılır ve tablonuza orijinal bir hava katar.

Kabartmalı Tablo Uygulaması Nasıl Yapılır?

Kabartma işlemi sırasında belirli malzeme kullanılır. Kabartmalı tablo özellikle tuval üzerinde renk farklılıkları yaşanmaması için akrilik özel bir şeffaf madde ile yapılır. Akrilik şeffaf madde renklerin bozulmasını engeller. İşlem, 3 gün sürer. Süresi tuval baskı resmin ölçüsüne ve resimde bulunan figürlere göre değişiklik gösterir. Kabartma işlemi uygulandıktan sonra resmin daha dayanıklı olması için belirli koruyucu maddeler kullanılır.

Kendi Zevkinize Uygun Kabartmalı Tablo Modelleri

Evinizin odalarına farklı bir görünüm ve dizayn katmak için duvarlarınızın mutlaka görsel güzelliklerle süslenmesi gerekir. Renk ve ton uyumu ile ev ve iş yerlerinizin duvarlarına harika bir konsept yaratabilirsiniz. Resmi kendiniz seçin ve uygulamasını usta ellere bırakın. Çocuk odaları, mutfak, salon aklınıza gelebilecek tüm yaşam alanlarına canlılık katın.

Modern ve Klasik Kabartmalı Tablo Modelleri

Tablo modellerini isterseniz kendi tercih ettiğiniz resimlerden ya da geniş imaj bankasının zengin model seçeneklerinden bulabilirsiniz. Modern tasarımların yanı sıra klasik tarzda resimleri sevenler için birbirinden geniş ürün yelpazesinde istediğiniz görselliği kısa sürede bulma imkanı. Duvarlarınıza farklı bir hava geleceği gibi ev ve iş yerinizin görünümü de kısa sürede değişecek.

Tabloda.com ile dekorasyonunuza farklı bir esinti sağlayın. sevdiğiniz resimlerden oluşan modelleri kabartma tekniği ile duvarlarınızda görmek için online sipariş verebilir ve kısa sürede istediğiniz adrese getirtebilirsiniz. İster parçalı ya da tek parçadan oluşan kabartmalı tabloların ebatlarını isteğinize göre belirleme imkanı. Kaliteli malzemeler kullanılarak yapılan tabloların hepsinde ayrı bir görsel güzellik hakim. Orijinal resimlerle birebir görünümü sağlayan kabartmalı modellerden oluşan tablolar ile ortamınız daha güzel görünecek. Kaliteli işçilik ve malzeme kullanılarak yapılan tablolarda zengin desen ve renk seçeneği.
Son Güncelleme: 18.11.2016 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81