Mobilya ustasının hayalleri kül oldu

Mobilya ustasının hayalleri kül oldu

16 Ağustos 2017 Çarşamba 20:53
Mobilya ustasının  hayalleri kül oldu
Alanya’da mobilya ustası 17 yıllık hayalini gerçekleştirerek birikimleriyle aldığı lüks aracını kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. 
 
Olay, geçtiğimiz 23 Temmuz saat 04.00 sıralarında Kadıpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halinde bulunan mobilyacı ustası Ömer Yavuz’a ait 07 NS 320 plakalı lüks otomobili kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verildi. Otomobilin yandığını gören vatandaşlar ise durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler yanan araca müdahale etti. Kundaklandığı iddia edilen araçta büyük çaplı maddi hasar meydana gelirken, ekip aracı kundaklayan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Aracın alevlere teslim olduğu o anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kameraya yansıyan görüntüde bir kişinin elinde poşetle yaklaştığı ve belli bir süre sonra araç alev alınca hızla uzaklaştığı görünüyor. 
“YAPACAK TEK BİR ŞEY KALMIŞTI”
Olay gecesini yaşadıklarını İhlas Haber Ajansı’na (İHA) anlatan Alanya Sanayi’sinde mobilya ustası 3 çocuk babası Ömer Yavuz, olay cumartesi pazara bağladı gecede olduğunu söyledi. Yavuz,”  04.05 sıralarında zil çaldı. Bu saatte kim zile basar, onun için saatte bakma gereği duydum. Kapıyı açtığımda kapının önünde kimse yoktu. Aşağıdan çığlıklar geliyordu. İtfaiye ve polis ekiplerin araçlarındaki tepe lambaları görünüyordu. Hanımım benden önce koştu. Daha sonra bizim araba bir şey yok dedi. Yan tarafındaki araba yanıyor. Bizim aracında kapıya sıçramış bu sebepten dolayı arabanın anahtarlarını istiyorlar dedi. Tansiyon hastası olduğum için beni olayın gerçekleştiği yere yaklaştırmadılar. İtfaiye söndürüyor ama kimin arabasını söndürdüğünü o an görmedim. Polis gelip ‘geçmiş olsun arabaya sizin miydi’ deyince ben anladım aracımın yandığını koşarak gittiğimde aracım itfaiyenin çabalarında söndürülmeye çalışılıyordu. Yapacak tek bir şey kalmıştı,  oturdum arabamın başında bir sigara içtim” dedi. 
“Kamera kayıtları olduğu için bu kadar emin konuşuyorum”
Bakmakla hükümlü 3 çocuğu ve küçük bir mobilya atölyesi olduğunu dile getiren Yavuz,” Aşağı yukarı 17 yıldır çalışıyorum. Bu arada kazançlarımla biriktirerek aldığım araç kundaklanmıştır. Yakılmıştır. Kamera kayıtları olduğu için bu kadar emin konuşuyorum” diye konuştu.  
“BU ARABANIN YANMASI EV ACISI GİBİ BİR ŞEY ZATEN”
Yanan aracının 17 yıllık hayali olduğu ve arabayı aldıktan sonra sadece 2 hafta kullana bildiğini aktaran Yavuz,” Aldıktan sonra 4-5 bin TL kadar masraf ettim. Tam binmeye başladım. Bir hafta geçmeden arabam kundaklandı.  Dediğim gibi 3 çocuğuma baktıktan sonraki biriktirdiğim bu arabanın yanması ev acısı gibi bir şey zaten. Sanki ilk aldığım gün gibi üstünü brandayla ötürüyorum. Arkandan bir şey görünmüyor ama aslında arabanın önü ve motoru yanık. O kadar çok seviyorum ki her gün hala koruma gereği duyuyorum. Asayiş ekiplerinin gerçekten konuyla ilgilendiklerini biliyorum. Ama rica ediyorum biraz daha ilgi çocuklarımın psikolojisi bozuldu. Ben hap kullanıyorum. Arabayı yakan kişinin bir an önce bulunmasını istiyorum. Çocuklarım için aldığım arabayı her gün brandayla kapattığımdaki yaşadığım üzüntüyü birazda siz düşünün. Kolay değil benim 17 yılım bu araba” şeklinde konuştu. 
“SİZ EKMEK PARASI İÇİN ÇALIŞMIYOR MUSUNUZ?”
Yavuz, olay gerçekleştiren kişilere isyan ederek şunları söyledi: Sizin çocuğunuz yok mu? Siz ekmek parası için çalışmıyor musunuz? Bir sıkıntınız varsa benle niye halletmiyorsunuz? Yakan veya yaktıran şahıslara sesleniyorum gelin adalete teslim olun” diyerek tepkisini gösterdi.
Son Güncelleme: 16.08.2017 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81