Minik hastalara bayram sürprizi

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne (AKHB) bağlı Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi çocuk servisinde yatmakta olan miniklere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sürprizler yapıldı.

Minik hastalara bayram sürprizi

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne (AKHB) bağlı Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi çocuk servisinde yatmakta olan miniklere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sürprizler yapıldı.

21 Nisan 2017 Cuma 20:24
Minik hastalara  bayram sürprizi
Alanya Belediyesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi işbirliğinde yürütülen projede çocuklara boyama kitabı, Türk Bayrağı, balon, kalem ve meyve suyu hediye edildi. ALKÜ öğrencileri palyaço ve renkli kostümler giyerek çocukları ziyaret etti. Miniklerle birlikte oyunlar oynayıp şarkılar söylediler. Mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklar çeşitli kostümler giymiş ALKÜ öğrencileriyle birlikte gönüllerince eğlendi. Ebeveynler düzenlenen organizasyondan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederek “Çocuklarımız burada hastalıklarını unuttular. Yüzleri gülüyor. Onları böyle mutlu görmek bizleri de çok mutlu ediyor” dedi.
Alanya  Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 97'nci yılını kutlayacaklarını hatırlatarak “Hastanemizde tedavi gören ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için  burada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında birtakım sürprizler hazırladık. Onların o gülümsemesi herşeye değer ve bir karşılığı yok” dedi.
Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Psikoloğu Esra Yemez de çocuklarla güzel vakit geçirip bir parça hastalıklarını unutturmak istediklerini belirtip “Bu kapsamda ALKÜ öğrencileri ile Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne çok teşekkür ederim. Alanya Belediyesi olarak böyle bir projenin içinde yer almaktan da çok mutluyuz” diye konuştu. Etkinlik sonunda Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan, Psikolog Esra Yemez ve ALKÜ öğrencilerine teşekkür belgesi taktim etti.
Son Güncelleme: 21.04.2017 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81