MHP'YE YOĞUN İLGİ

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte Yaylalı Mahallesi'nde halkla buluştu.

MHP'YE YOĞUN İLGİ

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte Yaylalı Mahallesi'nde halkla buluştu.

13 Ocak 2017 Cuma 20:14
MHP'YE YOĞUN İLGİ
MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, Belediye Başkanı Yücel ve yönetimi ile birlikte Yaylası Mahallesi’nde halk toplantısı düzenledi. İlginin yoğun olduğu toplantıda halkın sorun ve talepleri dinlendi. Türkdoğan, halk toplantılarının; Yücel de Alanya’ya bir bütün olarak hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

BİRLİKTE ZİYARET ETTİLER

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP İlçe Yönetimi, birlikte hareket ederek Yaylalı Mahallesi’nde halkla buluştu. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, yönetimi ve Belediye Başkanı Yücel’e bazı meclis üyeleri de eşlik etti. Mahalle halkının sorunları dinlendi, en kısa sürede çözümü için not alındı. Türkdoğan, kırsal kesimde ziyaret ettikleri vatandaşlarla olan toplantılarına ara vermeden devam edeceklerini söyledi.

ALANYA BİR BÜTÜNDÜR

 Türkdoğan, kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Yücel'e de teşekkür etti. Göreve geldikleri 7 Nisan 2014 tarihinden bu yana en az şehir merkezi kadar kırsal mahallelere de hizmet götürdüklerinin altını çizen Başkan Yücel de, “Şehir merkezinde yaşayan bir vatandaşımıza ne hizmet götürüyorsak, aynısını kırsala da götürdük. Bizim için hizmet noktasında Alanya bir bütündür. Çalışmalarımıza bundan sonra da bu prensiple devam edeceğiz” diye konuştu.
Son Güncelleme: 13.01.2017 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81