MHP meydanlara sığmadı

MHP Alanya İlçe Teşkilatı, yaklaşık 3 bin vatandaşın katıldığı kalabalık bir iftar daveti verdi.

MHP meydanlara sığmadı

MHP Alanya İlçe Teşkilatı, yaklaşık 3 bin vatandaşın katıldığı kalabalık bir iftar daveti verdi.

11 Haziran 2017 Pazar 20:57
MHP meydanlara sığmadı
Teşkilat binası önünde verilen davete MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ve yönetimi de katıldı. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Allah’a şükürler olsun ki vatandaşlarımız iftarımıza geldiler, ekmeği ve yemeği birlikte bölüştük. Sokaklara sığmadık” dedi. 
Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla paylaşan MHP Alanya İlçe Teşkilatı, Cuma pazarındaki teşkilat binası önünde kalabalık bir iftar daveti verdi. Davete, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ve yönetiminin yanı sıra MHP Antalya 23. Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP Antalya 25. Dönem Milletvekili Tarkan Akıllı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, şehit aileleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Davetliler sokaklara sığmayınca Alanya Belediye Düğün Salonu'da açıldı. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, tüm davetlilerle tek tek ilgilendi. 
‘SOKAKLARA SIĞMADIK’
İftarın ardından katılımcılara teşekkür eden Türkdoğan, “Bu programın düzenlenmesinde  emeği geçen başta Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel bey olmak üzere Ülkü Ocakları Teşkilatımıza, Ülkücü İşçiler Teşkilatımıza, Milliyetçi Hareket Partisi’nde benimle birlikte yol arkadaşlığı yapan yönetim kurulu üyelerime, mahalle başkanlarıma teşekkür ediyorum. Siz değerli misafirlerimize de katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu akşam bizler burada 2 bin kişilik masa, sandalye ve yemek hazırladık. Allah’a şükürler olsun 2 binin çok çok daha üzerinde vatandaşımız buraya geldiler ve iftarda bizimle bir ekmeği ve bir çorbayı bölüştüler hepinizden Allah razı olsun. Eksikliklerimiz oldu belki yetiştiremedik hakkınızı helal edin. Demek ki Alanya’da Milliyetçi, Ülkücü hareketin MHP’yi iftarlarda sayısı sokaklara sığmıyor. Bundan dolayı da sizlerden bir kez daha gurur duydum” dedi.
‘SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN ÇOK MEMNUN OLDUM’
MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ise, “Böyle güzel bir Alanya akşamında sizlerle birlikte iftarda olmaktan son derece memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu organizasyonda emeği olan tüm dava arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 11.06.2017 21:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81