MHP Lideri Bahçeli Aralık'ta Alanya'da

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, olağan encümen toplantısının ardından basın mensuplarına gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, Alanya esnafına müjdeli haberler verirken, 8-10 Aralık tarihlerinde Antalya’ya gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yeni Belediye Hizmet Binası’nın temel atma ve Güneş Enerji Santrali’nin açılış törenine katılacağını duyurdu.

MHP Lideri Bahçeli Aralık'ta Alanya'da

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, olağan encümen toplantısının ardından basın mensuplarına gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, Alanya esnafına müjdeli haberler verirken, 8-10 Aralık tarihlerinde Antalya’ya gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yeni Belediye Hizmet Binası’nın temel atma ve Güneş Enerji Santrali’nin açılış törenine katılacağını duyurdu.

09 Kasım 2017 Perşembe 15:44
MHP Lideri Bahçeli Aralık'ta Alanya'da
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, olağan encümen toplantısının ardından basın mensuplarına yoğun geçen haftanın değerlendirmesini yaptı.  Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, Alanya esnafının kış aylarında yüzünü güldürecek haberler verirken, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ALTAV Seçimli Genel Kurulu’nda seçilen yeni yönetime de başarılar diledi.
 
“ALTAV’LA ŞEHRİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
 
Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ALTAV Seçimli Genel Kurulu’nda yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “ALTAV’ın Seçimli Genel Kurul toplantısına iyi bir katılım ve destek vardı. ALTAV artık hedefleri doğrultusunda bölgenin en iyi çalışan vakıflarından ve sivil toplum örgütlerinden birisi. 2 yıllık görev süremizde her şeyin maddiyatla yapılamayacağını gösterdik. Çünkü birçok sponsor ve firmanın elini taşın altına koyduğunu gördük. Yeni dönemle birlikte iyi bir bütçeyle şehrimizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışacağız. Daha iyi fuar tanıtımları, daha iyi organizasyonlar, daha iyi paylaşımlar ve her şeyden önemlisi de Alanya’nın yaşanabilir bir şehir olduğunu herkese anlatacağız.” dedi.
 
“FİNLANDİYA VE RUSYA SEFERLERİ KIŞ BOYUNCA DEVAM EDECEK”
 
Açıklamalarına devam eden Başkan Yücel, Alanya esnafını memnun edecek müjdeli bir haberi de duyurdu. Başkan Yücel, yaz aylarında Finlandiya ve Rusya’dan yapılan seferlerin kış boyunca devam edeceğini vurgularken şunları söyledi; “Gerek ALTAV’ın gerekse bizlerin yoğun çalışmalarıyla Gazipaşa (GZP) Havalimanı’nın önemi gün geçtikçe artıyor. Finlandiya’nın FINNAIR Hava Yolu Şirketi, şehrimize kış aylarında da seferlerini durdurmayacağını açıkladı. Sadece yazları değil artık kışları da haftada bir gün uçuşlarına devam edecek. Dün de Londra Fuarı’ndan güzel bir haber aldık. Moskova’dan Pobeda Hava Yolları yine aynı şekilde Moskova Vnukovo Hava Alanı’ndan uçuşlarını durdurmayarak kış boyu seferlerine devam edecek. Bu haberleri, bir nebze olsun hem esnafımızı rahatlatmak hem bölgeye bir ekonomik değer katmak hem de insanların gelecek yıla umutla bakmasını sağlayacak olumlu gelişmeler olarak görüyorum. Gün geçtikçe her şeyin Ülkemiz ve şehrimiz adına daha güzel olacağına inanıyorum.”
 
“GENEL BAŞKANIMIZ DEVLET BAHÇELİ ARALIK’TA ALANYA’DA”
 
Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, 8-9-10 Aralık’ta Belek’te düzenlenecek yerel yöneticilerle ilgili toplantıya katılacak. Başkan Yücel, MHP Lideri Bahçeli’nin bu vesileyle yeni Belediye Hizmet Binası’nın temel atma ve Güneş Enerji Santrali’nin açılış törenlerine katılacağını söyledi.  Başkan Yücel; “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli 8-9 ve 10 Aralık’ta Antalya’da olacak. Partimize katılan yeni üyelerin rozetlerini takdim edecek. Bu ziyaretinde 1 gününü de Alanya’ya ayırarak Alanyalılara ve şehrimize verdiği önemi bizlere bir kez daha göstererek yılda ikinci kez şehrimizi ziyaret ederek bizleri onurlandıracaklar. Biz de en iyi şekilde kendisini ağırlamaya çalışacağız. Genel Başkanımızla birlikte ilk olarak Belediye Hizmet Binamızın temelini atacağız. Ardından ise GES projemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Ayrıca toplu araç törenimiz olacak. Genel Başkanımızın gündem yoğunluğu nedeniyle programımızı detaylandırdıktan sonra vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz.”
 
“ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM”
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, basın mensuplarına gerçekleştirdiği değerlendirmelerini, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79. yıl dönümü ile ilgili yaptığı açıklamayla sonlandırdı. Başkan Yücel; “Yarın 10 Kasım. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümü. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.”
 
 
 
 
 
 
Son Güncelleme: 09.11.2017 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81