MHP halkın yanında

Oba Alacami Mahallesi'nde halkı dinleyip ülkede ve Alanya'da yaşanan son gelişmeleri değerlendiren MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Biz dün olduğu gibi bugün ve yarın da Hakk'ın yolunda, milletin yanındayız" mesajı verdi.

MHP halkın yanında

Oba Alacami Mahallesi'nde halkı dinleyip ülkede ve Alanya'da yaşanan son gelişmeleri değerlendiren MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Biz dün olduğu gibi bugün ve yarın da Hakk'ın yolunda, milletin yanındayız" mesajı verdi.

23 Ocak 2017 Pazartesi 19:21
MHP halkın yanında
Göreve geldiği günden bu yana şehir merkezi gibi kırsal mahalleleri de ziyaret edip vatandaşı dinleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Pazar akşamı ekibiyle birlikte Oba Alacami Mahallesi'ndeydi. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel ile birlikte mahalle sakinleriyle bir araya gelen Türkdoğan, halkın sorunlarını ve taleplerini dinledi, notlar aldı. Ziyareti değerlendiren Türkdoğan, "Alanya Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla ilgili bölge halkının görüş, öneri ve beklentilerini yerinde dinledik" dedi.

'GEÇ FARK ETTİLER'
Parti politikalarını ve ülke gündemini değerlendirdiklerini söyleyen Türkdoğan, Oba Alacami Mahalle Muhtarı Şevki Karaduman'a, MHP Mahalle Temsilcisi Süleyman Çakan'a ve kendilerini ağırlayan mahalle sakinlerine misafirperverlikleri için şahsı ve teşkilatı adına teşekkür etti. MHP'nin politikalarının AK Parti Hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geç fark edildiğini söyleyen Türkdoğan, "Biz mi hatalıyız, yoksa onlar mı? Birileri mi Sayın Devlet Bahçeli'ye yanaşmıştır, yoksa Sayın Devlet Bahçeli mi? Sayın Bahçeli'nin ortaya koyduğu ve savunduğu fikirler, Türk milliyetçiliği fikirleridir" diye konuştu.

'YOLU YOLUMUZ OYU OYUMUZDUR'
Türkdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dolayısıyla Sayın Bahçeli'nin haklılığı yakın bir tarihte bir kez daha ortaya çıkacaktır. Son dönemde özellikle ulusal basın ve sosyal medyada Sayın Bahçeli hakkında hakarete varan paylaşımlar, yorumlar ve haberler olduğunu üzülerek görüyoruz. Bunu yapanlar çok kısa bir süre sonra ortadan kaybolacaklar, söylediklerinden utanacaklardır. Biz Sayın Bahçeli'nin bu milletin menfaatine olmayan hiçbir şeyi onaylamayacağına adımız gibi eminiz. Sayın Bahçeli bizlere ne emrederse biz o emirleri yerine getiririz. Yolu yolumuz, oyu oyumuz, duruşu duruşumuzdur."
Son Güncelleme: 23.01.2017 20:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81