MHP camiası nikahta buluştu

MHP camiası nikahta buluştu

22 Ekim 2017 Pazar 19:07
MHP camiası nikahta buluştu
MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ve İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, hafta sonunda MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkan Vekili Yücel Bulut’un Ankara’da gerçekleştirilen nikah merasimine katıldı. 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, hafta sonunda MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkan Vekili ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin avukatı olan Yücel Bulut’un Ankara’da gerçekleştirilen nikah merasimine katıldı. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yanı sıra tüm MHP camiasının da katıldığı düğünde Avukat Yücel Bulut hayatını Daye Yücel ile birleştirdi. Başkan Türkdoğan’da Yücel Bulut ve Daye Bulut çiftine bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 22.10.2017 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81