MHP Avsallar'da aşure dağıttı

MHP Avsallar'da aşure dağıttı

18 Ekim 2017 Çarşamba 20:14
MHP Avsallar'da aşure dağıttı
MHP Avsallar Mahalle Teşkilatı, Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramında bulundu. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve eski milletvekilleri Hüseyin Yıldız ile Tarkan Akıllı vatandaşlara aşure dağıttı. 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Avsallar Mahalle Teşkilatı, her yıl Muharrem ayının 10. gününde kutlanan aşure günü nedeniyle, vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Etkinliğe MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Eski Milletvekilleri Hüseyin Yıldız, Tarkan Akıllı, MHP Avsallar Mahalle Başkanı Mevlüt Arık, MHP İlçe Yönetiminin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikle ilgili konuşan Başkan Türkdoğan, “Muharrem Ayı Kuran-ı Kerim'de kıymet verilen dört aydan bir tanesidir. Muharrem ayının 1'nci günü oruç tutmak, o senenin tümünü oruçlu geçirmiş gibi sevap sayıldığı kabul edilmektedir. Bu ayın en kıymetli gecesi de, Aşure gecesidir. Bu mübarek gün dolayısıyla Avsallar Mahalle Teşkilatımız tarafından yaptırılan aşurelerimizi dağıttık. Dullarımızın kabul olması dileğiyle Muharrem ayımızı kutluyorum ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. -Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 18.10.2017 20:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81