MAÜ YKS’yi başarı ile yürüttü

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ VE MARDİN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE 27-28 HAZİRANDA YAPILAN YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS), BAŞARI İLE TAMAMLANDI.

MAÜ YKS’yi başarı ile yürüttü

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ VE MARDİN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE 27-28 HAZİRANDA YAPILAN YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS), BAŞARI İLE TAMAMLANDI.

30 Haziran 2020 Salı 13:26
MAÜ YKS’yi başarı ile yürüttü

Mardin Artuklu Üniversitesi ve Mardin emniyet Müdürlüğü işbirliği ile 27-28 Haziranda yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), başarı ile tamamlandı.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü ve ÖSYM Mardin Sınav Koordinasyon Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Özcoşar ile ÖSYM Mardin İl Sınav Koordinatörü Doç. Dr. Ziya Polat sınav binalarını bizzat yerinde inceledikleri ve alınan üst düzey önlemler neticesinde sınavın sorunsuz şekilde tamamlandığını bildirdi. ÖSYM Mardin Sınav Koordinasyon Kurulu Başkanı Özcoşar, salgın sürecinde ortaya çıkan zorluklara rağmen YKS’ye girecek adayların rahat ve sorunsuz bir ortamda sınavı tamamlamalarını sağlamak amacıyla drone ile havadan öğrencilerin sınava girdiği yerlerin denetlendiğini belirterek, sınavı özveriyle yürüten görevlilere ve sınavın sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına katkıda bulunan bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Emniyet Müdürlüğünün işbirliğiyle adayların sessiz ve konforlu bir ortamda sınava girmelerini sağlamak amacıyla araç yoğunluğunun ve gürültünün yaşanmasına engel olmak için ilk kez trafik önlemlerinin alındığını belirten Sınav Koordinatörü Polat da üniversite kampüsünde binaların olduğu alana araçların alınmamasının öğrencilerin sınava yoğunlaşmalarına katkıda bulunduğunu ve dikkatlerinin dağılmasına engel olduğunu ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81