Taraftarlardan birlik ve beraberlik çağrısı

TARAFTARLARDAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI (SOL BAŞTA GÜNER, SOLDAN 2. KAYA)

Taraftarlardan birlik ve beraberlik çağrısı

TARAFTARLARDAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI (SOL BAŞTA GÜNER, SOLDAN 2. KAYA)

05 Haziran 2020 Cuma 18:09
Taraftarlardan birlik ve beraberlik çağrısı

Derebeyleri Taraftarlar Derneği’nden birlik ve beraberlik çağrısı yapılarak, Malatyaspor’in kümede kalmasından sonra sorunların gündeme getirilmesi istendi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde, Derebeyleri Taraftarlar Derneği basın açıklaması yaptı.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner, ‘’ Malatyaspor birlik ve beraberliğin en önemli uç noktasıdır. Malatyaspor’un ligde kalması için başta taraftarlar ve kamuoyuna çok iş düşüyor. Bir takım sorunlar olabilir ama bunu lig bittikten sonra kongrede rahatlıkla konuşulabilir eleştirilebilir. Bu anlamda en büyük görev taraftarlara düşüyor” ifadelerini kullandı.

Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya da, ‘’ Öncellikle bugün eleştirme günü değil bugün birlik ve beraberlik günüdür. Kimse Malatyaspor üzerinden rant aramasın. Bu takım halkın takımıdır. Takımımıza sahip çıkacağız. Köstek olmayacağız, destek olacağız. İyi günde kötü günde takımımızın yanındayız. Sezon biter takım ligde kalır ondan sonra problemler konuşulur. Bugün birlik ve beraberlik günüdür” diyerek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a da desteklerinde dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81