Makedon basını Alanya'da

Makedon basını Alanya'da

18 Temmuz 2017 Salı 19:05
Makedon basını Alanya'da
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “İrili ufaklı her pazarda Alanya olarak varlığımızı hissettiriyor ve çalışmalarımızı çeşitlendirerek sürdürüyoruz” dedi.
 
ALANYA Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) alternatif pazar çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Makedonya Tanıtma Müşaviri Hakan Özçelik ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü yetkilisi Sibel Uygar’ın katkılarıyla Makedon basınından 2 ulusal TV, bir ajans, bir gazete ve web haber portalı çalışanı ALTAV tarafından Alanya’da ağırlanıyor. Heyet Alanya’da bulunduğu süre içerisinde Kleopatra Plajı, Damlataş Mağarası, Alanya Kalesi, Kemal Atlı Alanya Kültür Evi, İpek Atölyesi, Ehmedek, Süleymaniye Camii, Tophane Mahallesi, Tersane, Kızılkule, Dim Çayı, Dim Mağarası, Seyir Terası ve Sapadere Kanyonu bölgelerinde alan çalışması yaptı ve Avrupa Kadınlar Plaj Voleybolu Şampiyonası, Alanya gece hayatı, yamaç paraşütü atlayışı ve yat turu etkinliklerine katıldı. Dünyaca ünlü eserlerin yer aldığı Alanya Arkeoloji Müzesi gezisi esnasında basın grubuna Müze Müdürü Seher Türkmen eşlik etti.
“2 MİLYON NÜFUSU VAR”
Katkılarından dolayı Bakanlık yetkililerine teşekkür eden ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “2014’de 156 bin, 2015’de 167 bin ve 2016’da 146 bin ziyaretçi aldığımız 2 milyon nüfuslu Makedonya’dan daha fazla misafir ağırlamak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. İrili ufaklı her pazarda Alanya olarak varlığımızı hissettiriyor ve çalışmalarımızı çeşitlendirerek sürdürüyoruz” dedi.
 
Son Güncelleme: 18.07.2017 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81