Mahmutlar'a kaymak gibi asfalt

Mahmutlar'a kaymak gibi asfalt

05 Temmuz 2017 Çarşamba 01:30
Mahmutlar'a kaymak gibi asfalt
Mahmutlar Barbaros Caddesi’nde Bayramdan önce tamamlanan ilk kat asfalttan sonra şimdi de ikinci kat sıcak asfalt dökme çalışması başlatıldı.
Mahmutlar Barbaros Caddesi’nde halkın isteği doğrultusunda parkelerin kaldırılarak yerine sıcak asfalt dökme çalışmalarının ikici etabı başladı. Gidiş geliş yaklaşık 9 km olan yolda parkeler söküldükten sonra ilk kat asfalt dökme çalışması Ramazan Bayramı’ndan önce tamamlanmıştı. Hafta sonu ikinci kat asfalt çalışmalarının başladığı yolda Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, incelemelerde bulundu. Güney, işi yapan firma yetkilisinden bilgi aldı. Alanya Kırsal alan sorumlusu Arif Yeni ve Park Bahçeler Sorumlusu Serdar Akçer’den yapılacak peyzaj çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi alan Güney, yolun bir an önce trafiğe açılması için  gereken özenin ve çalışmanın yapılmasını istedi.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Güney, “ Mahmutlar Sakinleri’nin talebi doğrultusunda Barbaros Caddesi’ndeki parkeleri kaldırdık ve yerine sıcak asfalt yapma çalışması başlattık. Bayramdan önce ilk etap çalışmaları tamamlandı. Şimdi de ikinci kat asfalt çalışması yapılıyor. Bir yandan da ekipler, kırılan kaldırım parkeleri, yağmur suyu giderlerini yapacak. Ayrıca, caddedeki otobüs durakları ve aydınlatmalar elden geçirilecek. Bir hafta içinde bir aksilik olmazsa yol trafiğe açılacak. Mahmutlar’a hayırlı olsun “ dedi.  
 
 
Son Güncelleme: 05.07.2017 01:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81