Mahmutlar'a dev hizmet!

Mahmutlar'a dev hizmet!

13 Temmuz 2017 Perşembe 21:11
Mahmutlar'a  dev hizmet!
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi’ne 3 farklı konsepte projelendirilen oyun alanları ve parklardan oluşan Kırlangıç Parkları’nı kazandırdı. 4849 m2’lik alana yapılan Kırlangıç Parkları, engelsiz oyun grupları, masa tenisi ve basketbol sahaları ile Mahmutlar halkının beğenisini kazandı.
 
 
Alanya Belediyesi, kent ve kırsalda yatırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutlar Mahallesi için projelendirilen 3 oyun alanı ve parktan oluşan Kırlangıç Parkları hizmete açıldı. Mahmutlar Mahallesi 101., 102. ve 103. Sokak’ta yer alan ve Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce inşaatı ve peyzaj çalışması tamamlanan parkların isimleri Kırlangıç 1, Kırlangıç 2 ve Kırlangıç 3 olarak belirlendi.
YENİ PARKLARDA ÇOCUKLAR İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, Mahmutlar Mahallesi’nde yaşayan çocuklar ve bölge halkı için projelendirdiği ve hizmete sunduğu modern parklarda, çocuklar için her şey düşünülmüş durumda. 3 ayrı noktada olan parklarda; ahşap tırmanma oyun kompleksi, tırmanma oyun gurupları, oturma alanları, engelli ve engelsiz oyun gurupları, ahşap oyun gurubu, salıncak, tahterevalli, 0-6 yaş oyun gurubu, kum havuzu, 4 adet masa tenisi ve 3 potalı yuvarlak basketbol sahaları inşa edildi. Bu modern parkta çocuklar güvenle oynarken ebeveynleri için de oturarak dinlenebilecekleri alanlar yapıldı.
YÜCEL: “ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU ŞEHRİMİZİN MUTLULUĞUDUR”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel “Mahmutlar Mahallemize kazandırdığımız hizmetlere bir yenisini daha ekledik. Mahmutlar’da 1014m2 alana sahip Kırlangıç 1, 2095m2 alana sahip Kırlangıç 2 ve 1740 m2 alana sahip Kırlangıç 3 olmak üzere toplam 4849 m2’lik tam kapsamlı 3 adet parkın inşasını tamamladık. Parklarımızda önceliğimiz çocuklarımızın güvenliği. Onların mutluluğu şehrimizin mutluluğudur. Mahmutlar halkımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” dedi.
 
Son Güncelleme: 13.07.2017 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81