Erol Evgin Alanya'ya geliyor

Erol Evgin Alanya'ya geliyor

09 Ekim 2017 Pazartesi 20:42
Erol Evgin Alanya'ya geliyor
Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin, 'Altın Düetler' albümünün gördüğü ilginin ardından hayranlarından gelen yoğun istek üzerine 'Altın Şarkılar Açıkhava Konserleri' ile Türkiye turnesine çıktı. Birçok ilde konserler düzenleyecek olan Erol Evgin, sadece ilçe bazında Alanya'da 14 Ekim'de Çetin Çevik'in girişimleri ve organizasyonu ile sevenleriyle buluşacak.
 
Türkçe müziğin efsane ismi Erol Evgin, 36 yıl aradan sonra Türkiye turnesine çıktı. Sevilen sanatçı en son 1977 ve 1981 yılları arasında 40’ar gün süren üç Türkiye turnesi düzenlemişti.‘Altın Düetler’ albümü ile müzikal serüvenini taçlandıran Evgin, Gergedan Yapım ve Sayı Organizasyon işbirliğiyle çıkacağı Türkiye turnesinde il bazında Denizli, Antalya, İstanbul, Bursa, Konya, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Gaziantep, Şanlıurfa'da müzikseverlerle buluşurken, ilçe bazında ise bir tek Alanya'da sahne alacak. Evgin ünlü organizatör Çetin Çevik'in girişmleri sonucu 14 Ekim Cumartesi akşamı saat 21:00 de Alanya Açık Hava Tiyatrosunda sahne alacak ve sevenlerine unutulmaz şarkılarını seslendirecek. Konser biletleri ise Biletix ve tüm hancı pastanelerinde satışa sunulurken, 0532 599 09 08 numaralı telefondan da bilet satışı, rezervayon yaptırımı ve bilgi akışı sağlanacak.
Son Güncelleme: 09.10.2017 20:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81