Bodrum değil, Dimçayı!

Alternatif turizm denildiğinde akla gelen ilk yer Dim Çayı oluyor. Dim Çayında Hilal Piknik tarafından turistlere kar suyunda köpük partisi yapılarak doyasına eğlenmeleri sağlanıyor.

Bodrum değil, Dimçayı!

Alternatif turizm denildiğinde akla gelen ilk yer Dim Çayı oluyor. Dim Çayında Hilal Piknik tarafından turistlere kar suyunda köpük partisi yapılarak doyasına eğlenmeleri sağlanıyor.

09 Temmuz 2019 Salı 00:12
Bodrum değil, Dimçayı!

Alanya'da enternatif turizm diyince akla gelen ilk yer Dim Çayı oluyor. Dimçayı Hilal piknik işletmecisi İstemil Şimşek, "Alanya'da yaşayan vatandaşlar ve bölgemize gelen turist misafirlerimize hizmetin en iyisini vermek için büyük bir gayert içersindeyiz. Belirli günlerde yaptığımız aktivitelerle misafirlerimizi memnun göndermek için Hilal Piknik ekibi olarak canla başla çalışıyoruz" dedi.

KAR SUYUNDA KÖPÜK ŞOV

Alanya’nın eşsiz Dim Çayı manzarası eşliğinde alanında uzman ekiplerle müşterilerini ağırlayan Hilal Piknik, hizmette sınır tanımıyor. Her hafta sonu köpük şov başta olmak üzere çeşitli ektinliklere imza atan Hilal Piknik'te yerli ve yabancı vatandaşlar unutamacakları bir gün yaşıyorlar. Torosların eteklerinden eriyen kar sularıyla beslenen Dim Çayı'ının soğuk sularında düzenlenen köpük partisi ise turistlerin büyük ilgisini çekiyor. 

“EN İYİ TURİSTİK YERLERDEN BİRİSİ” 

Ayrıca  Dim Çayının serin sularında yüzen misafirler, Türk mutfağının eşsiz lezzetleri ile enerji depoluyor. Hilal Piknik işletmecisi İstemil Şimşek Dim Çayı'nın bir eşi benzerinin olmadığına dikkat çekerek, "Dim Çayı, sadece Alanya'nın değil ülkemizin de en güzel turistik yerlerinden birisidir. Alanya’ya gelen turistlerin bir çoğu bu eşsiz doğa harikasını görmek için tesislerimize akın ediyorlar. Alanya'nın sıcağından bunalan yerli ve yabancı vatandaşların adeta nefes aldıkları tesislerimizde köpük şov, dans ve buna benzer çeşitli eğlence ektivitelerimizde bulunmakta." dedi. Bu hafta sonu havuz başında gerçekleştirilen köpük partisinde ise yerli ve yabancı vatandaşlar çılgınlar gibi eğlendi.

Son Güncelleme: 09.07.2019 01:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81