Bir ömür beraberliğe ilk adım

Bir ömür beraberliğe ilk adım

01 Ekim 2017 Pazar 15:45
Bir ömür beraberliğe ilk adım
Çelikler Ticaret sahibi Mustafa Çelikler, Hande Biber ile nişanlanarak, bir ömür mutlulukla geçirecekleri hayatın ilk adımını attı
 
Biber ailesinin kızları Hande ile Çelikler Ailesi'nin oğulları Mustafa, uzun süredir devam eden duygusal birlikteliklerini nişan yüzüklerini takarak ilan ettiler. Tophane Mahallesi'nde gerçekleşen dış çekimlerinin ardından, akşamında Belediye Düğün Salonu'nda yapılan nişan töreni ile beraber geçirecekleri uzun yılların adımlarını atan çiftin, mutlulukları görülmeye değerdi. Alkışlar eşliğinde salona giren çiftin yüzüklerini, aile büyükleri taktı. İlk danslarını alkışlar eşliğinde yapan çifte, sonrasında davetliler de katıldı. Uzun süre devam eden nişan töreninde, katılımcıların da, çiftin de keyifleri olduıkça yerindeydi. Ailelerinin ve yakın arkadaşlarının yalnız bırakmadığı çift, Foto Abdullah objektiflerine birlikte hatıra pozu da vermeyi ihmal etmedi. Bu mutlu anlarını kare kare ölümsüzleştiren Foto Abdullah'a da teşekkür eden çift, tören sonunda tebrikleri kabul etti.
 
Ayhan Çetinkaya
Son Güncelleme: 01.10.2017 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81