Madalyalara Özgün Kardelen ambargosu

Madalyalara Özgün Kardelen ambargosu

17 Kasım 2017 Cuma 19:29
 Madalyalara Özgün  Kardelen ambargosu
Özgün Kardelen Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi başarılarına yeni bir halka daha ekledi.
Adını sık sık başarılı çalışmaları ile ülke genelinde duyuran kurum bu sefer de sportif anlamda tarihi bir başarıya imza attı.
 
Akdeniz Üniversitesi ile Özel Olimpiyatlar’ın birlikte organize ettiği Akdeniz Bölgesi Spor Oyunlarında Özgün Kardelen ekibi madalyalara adeta ambargo koydu.
Atletizm, yüzme bocce branşlarında gerçekleşen şampiyonada 18 birincilik, 17 ikincilik ve 15 üçüncülük toplamda 50 madalya kazanarak takım halinde tarihi bir başarıya imza atan Özgün Kardelen Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi sporcuları adeta şov yaptılar.
Akdeniz Üniversitesi spor tesislerinde gerçekleşen şampiyonadan sonra açıklamalarda bulunan Özgün Kardelen Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Feridun Özdeş “Bu tarihi bir başarı. Bir şampiyonada takım halinde hem de ferdi branşlarda yarışarak 50 madalya kazanmak herhalde çok az ekibe nasip olur. Adeta şov yaparcasına, özgüvenleri yerinde, sosyal anlamda uyumlu olan sporcularımız sadece soportif anlamda değil davranışları ve eğitimleri ile de bizleri onurlandırmışlardır. Bizlere bu gururu yaşatan başta sporcularıma, ailelerine ve en önemlisi eğitimcilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
Son Güncelleme: 17.11.2017 19:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81