Liposuction İle Yağlarınız Sizi Terk Ediyor

Liposuction İle Yağlarınız Sizi Terk Ediyor

26 Temmuz 2017 Çarşamba 18:55
Liposuction  İle Yağlarınız Sizi Terk Ediyor

Vücudumuzun her bölgesine yağlar eşit olarak yayılmış değildir. Bu sebeple kişiler bazı bölgelerde toplanan yağlardan ekstra şikayetçi olabilirler. Bu daha çok bel bölgesi, kol ve bacak kısımlarında görülüyor. Dolayısı ile ne kadar zayıf olursanız olun o bölgede sizleri rahatsız eden bu yağlardan kurtulmanın en hızlı ve etkili yolu ise Liposuction oluyor. Gözle görülür sonuçlar alıyor olacak ve daha şekilli bölgelere sahip olacaksınız.



Liposuction kadın erkek ayrımı var mıdır? uygulamasını hem kadınlar hem de erkekler gönül rahatlığı ile yaptırabilirler. Son yıllarda erkeklerin sayısı giderek artış gösterdi. Daha bakımlı olmak isteyen erkeklerde fazla son kalan yağlarını bu uygulama ile aldırıyorlar.



Liposuction sonrası korse giymek zorunlu mudur? Doktorunuz sizlere ilk 15 gün kadar özel bir korse vererek giymenizi elbette isteyecektir. Bu konuda Doktor Leyla Arvas ’tan bilgi alabilirsiniz.



En hızlı sixpack çıkarma nasıl olur? Sizler fazlalık yağlardan kurtulmuş olabilişiniz ama yine de kaslarınızı ortaya çıkarak o inatçı yağlar sizleri terk etmemiş olabilir. Bu gibi durumlarda da Vaser Hİ Def teknolojisi sayesinde artık kaslar doğrudan ortaya çıkacak ve mutlu olacağınız bir görüntüye kavuşmanızı sağlıyor olacak.

  böylelikle imkanlı hale geliyor.



Sixpack kimin için uygundur? En hızlı sixpack çıkarma hem kadın hem de erkek için oldukça uygundur ama burada dikkat edilmesi gerekilen vücudunuzun buna müsait olup olmadığıdır. Bu uygulama aşırı kilosu olanlar için değil, son inatçı yağları yok ederek vücudu şekillendirmek ve kasları belirginleştirmek olacaktır.



Jinekomasti nedir?  erkeklerin tercih ettiği ve memelerinin büyümesi ile verilen rahatsızlığı olarak tanımlanıyor. Bunun elbette bazı nedenleri var. Genetik olarak ya da kilo alıp verme ve ilerleyen yaş durumlarından dolayı erkeklerde memeler kadınların ki gibi bir görüntü almaya yani büyümeye başlayabiliyorlar. Bu durumda da erkekler rahatsız oluyor ve Jinekomasti tedavisi için Doktor Leyla Arvas’ın kapısını çalışıyorlar. Jinekomasti tedavisi için de bahsettiğimiz uygulama olan Liposuction ile başarılı sonuçlar alınabiliyor. http://drleylaarvas.com adresinden daha detaylı bilgi alabilir ve randevu alabilirsiniz.

Son Güncelleme: 27.07.2017 18:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81