Liderlerin avokadosu Alanya'dan

Alanya’da ‘Avokado Kralı’ olarak bilinen Kadir Uysal, Kasım ayında Ankara’ya giderek siyasetçilere Alanya Avokadosu ikram edecek.

Liderlerin avokadosu Alanya'dan

Alanya’da ‘Avokado Kralı’ olarak bilinen Kadir Uysal, Kasım ayında Ankara’ya giderek siyasetçilere Alanya Avokadosu ikram edecek.

27 Ekim 2016 Perşembe 08:21
Liderlerin avokadosu Alanya'dan
Alanya’da ‘Avokado Kralı’ olarak bilinen Kadir Uysal, Kasım ayında Ankara’ya giderek siyasetçilere Alanya Avokadosu ikram edecek. Uysal, herkesi günde bir tane avokado yemeğe davet etti. Enerji değeri yüksek bir meyve olan avokadonun yağ ve protein açısından da oldukça zengin ve bol miktarda A ve E vitamininin yanında B grubu vitaminleri ve potasyum gibi mineralleri içinde barındıran besleyici bir besin olduğunu vurgulayan Uysal, “Herkese avokado yemelerini öneririm. Günlük koşuşturmacada kaybettikleri enerjiyi bu sayede kısa sürede geri alacaklar. Enerji deposu avokadolar ile herkesin hizmetindeyim” dedi.
'MECLİSTE LİDERLERE AVOKADO İKRAM EDECEK
Uysal, Ankara’dan randevu aldığını ve Kasım ayı içinde TBMM’ye giderek siyasetçilere Alanya’da yetiştirdiği avokadolardan ikram ederek tanıtımına katkı sağlayacağını belirtti. Uysal, “Ankara’ya kasım ayı içinde giderek Maltepe’deki Kahya Otel’de kalacağım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanımız Sülayman Soylu’ndan randevu aldım. Mecliste siyasetçilere avokado ikram ederek Alanya’da yetişen bu enerji deposundan faydalanmalarını ve bu sayede tanıtımını sağlacağım” diye konuştu.
Son Güncelleme: 27.10.2016 08:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81