LİDER ALANYA'DA

LİDER ALANYA'DA

08 Aralık 2017 Cuma 23:59
LİDER ALANYA'DA
MHP Lideri Bahçeli, Alanya Belediyesi’nin 102 milyon liralık yatırımla ilçeye kazandırdığı belediye hizmet binası, GES Projesi ve 44 yeni aracın temel atma, açılış ve dua töreni ile bugün Alanya’ya geliyor. Belediye Başkanı Yücel, tüm ilçe halkını Bahçeli’nin programına davet etti. 
 
 
102 MİLYON TL’LİK YATIRIM
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Belek’teki ‘Belediye Başkanları Toplantısı’nın ardından bugün Alanya’ya geliyor. Bahçeli, saat 14.00’da inşaatına başlanan belediyenin yeni hizmet binasının temelini atacak. Saat 16.00’da ise GES projesinin açılışını gerçekleştirecek. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, daha önce de ilçeye gelen Bahçeli’nin bu ziyaretinde belediyenin 102 milyon TL’lik yatırımla Alanya’ya kazandırdığı hizmetlerin temel atma, açılış ve dua törenine teşrif edeceğini vurguladı. 

TEMEL, AÇILIŞ VE DUA TÖRENİ
Ziyaretler hakkında açıklama yapan Yücel, “Genel Başkanımızın ilk durağı Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Alanya Belediyesi yeni hizmet binasının temel atma töreni olacaktır. Geniş bir katılımla saat 14.00’da yaklaşık 70 Milyon TL’ye mal olacak yeni akıllı hizmet binamızın temelini atacağız. Saat 16.00’da Toslak Mahallesi’nde, 94 dönüm arazi üzerine kurulu, Türkiye’nin Kamu Kurum ve Kuruluşları arasındaki en büyük GES’inin açılışını gerçekleştirecek. Yine bu alanda belediye hizmetlerine kazandırılan 44 yeni araç ve iş makine için dua töreni düzenleyeceğiz” dedi.
Son Güncelleme: 08.12.2017 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81