La Liga Transfer Haberleri

La Liga Transfer Haberleri

02 Ağustos 2017 Çarşamba 10:33
La Liga Transfer Haberleri

İspanya'nın Premier Ligi La Liga'da son günlerde yaşanan transfer gelişmeleri neler?
Valencia'dan büyük ümitlerle satın alınan Andre Gomes, satışa çıkarılıyor. Barcelona, kendisinden beklediği performansı bulamayınca Gomes'i satma kararı aldı.

Barcelona'da şans bulamayan futbolcu Thomas Vermaelen, Ada'ya dönüyor. Premier Lig'den West Bromwich ile anlaşma olabilir.
Premier Lig'den Newcastle United, Read Madrid'li kanat oyuncusu Lucas Vazquez'i almak istiyor.
Ousmane Dembele, verdiği bir röportajda, kendisiyle ilgilenen Real Madrid'e kötü haberi verdi. Oyuncu, Madrid ekibine gitmeyi düşünmüyor.

Barcelona'nın yıldızı Neymar, PSG'ye transfer olursa, yerine Arjantinli kanat oyuncusu Angel Di Maria gelebilir. Bir başka iddia! Barcelona'ya göre Neymar'ın yerine Griezmann gelmeli...
Avrupa futbolunda takaslar sürüyor. La Liga ile Premier Lig ekipleri yarış halinde. Liverpool'un Barcelona'da forma giyen Rafinha için teklif vereceği de iddialardan biri.

Neymar'ın açığını kapatmak üzere Barcelona, Premier Lig 3'lüsünü belirledi. Bu isimler Philippe Coutinho, Dele Alli ve Eden Hazard.
Barcelona'da forma giyen Türk oyuncu Arda Turan'ı Arsenal istemişti. Arsenal, Arda'yı GS'a kaptıracak gibi görünüyor. GS, Arda'ya 4 milyon Euro önerdi.

Manchester City maçının ardından konuşan Zidane, Mbappe transfer edilse bile, Benzema, Ronaldı ve Bale'nin kalmasından yana. Bu üçlüyü kaybetmekten korkan Zidane, 31 Ağustos'u beklediğini itiraf etti.

PSG her an Neymar'ı transfer edebilir. Fransız ekibinin orta sahası Motta, yaptığı açıklamalarla Barcelona'yı korkuttu. Neymar'a kucak açacaklarını belirten Motta, ünlü oyuncuyu almanın zor olduğunu da dile getirdi.

Real Madrid'in golcüsü Benzema için hem Liverpool hem de Arsenal teklif yapmaya hazırlanıyor.
Barcelona, Munir El Haddadi için yapılan 25 milyonluk teklifi reddetti. Roma'y geri çevirdiler...

Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton, Atletico Madrid'li oyuncu Jota'yı 7 milyon euroluk satın almak opsiyonuyla kiralamak istiyor. 

Son Güncelleme: 10.12.2019 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81