Simav’da sosyal mesafeli meclis toplantısı

SİMAV’DA SOSYAL MESAFELİ MECLİS TOPLANTISI

Simav’da sosyal mesafeli meclis toplantısı

SİMAV’DA SOSYAL MESAFELİ MECLİS TOPLANTISI

07 Temmuz 2020 Salı 11:43
Simav’da sosyal mesafeli meclis toplantısı

Kütahya’nın Simav ilçesinde, normalleşme süreci kapsamında belediye meclis toplantısı sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirildi. Yeni düğün salonundaki Temmuz ayı olağan meclis toplantısında, Simav’da yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verildi.

Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Meclis toplantısının yapılacağı alanın önceden dezenfekte edildiğini, salona gelen meclis üyelerine dezenfektan ve maske verildiğini belirtti. Biçer, “ İlçemizi ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a, destek verilen projeleri anlattık. Meclis üyelerimiz ile planlanan yatırımlar ve yapımına başlanan projeleri değerlendirdik. Devam eden projelerimizin yanı sıra, jeotermal kaynaklarının kullanımı ve alınması gereken tedbirleri hakkında bilgi alış verişinde bulunduk” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81