Sağlık çalışanlarına koruyucu siperlik desteği

SİMAV'DA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KORUYUCU SİPERLİK DESTEĞİ

Sağlık çalışanlarına koruyucu siperlik desteği

SİMAV'DA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KORUYUCU SİPERLİK DESTEĞİ

01 Nisan 2020 Çarşamba 14:30
Sağlık çalışanlarına koruyucu siperlik desteği

Kütahya’nın Simav ilçesindeki Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi personeline, Gediz Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü (BİLSEM) tarafından üretilen 100 adet koruyucu siperlik desteği verildi.

Simav Doç.Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Başhekimi Naci Çağlar, “Korona virüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında, sağlık çalışanlarımızın tedbirli kıyafetlerine destek amacıyla, Gediz Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü tarafından 100 adet koruyucu siperlik verildi. Kendi üretimleri olan koruyucu siperlikler sayesinde, sağlık çalışanlarımız kendilerini ve çevresindekilere karşı tedbirli olacaklar. Sağlık çalışanlarımız için yapılan bu güzel hediye için BİLSEM Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Gediz Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Müdürü Ali Demiray, Sağlık çalışanlarının kullanması için 3 boyutlu yazıcılarda toplam 350 adet koruyucu siperlik ürettiklerini ifade etti. Demiray, “Müdür Yardımcımız Mustafa Demircan ve Teknoloji-Tasarım Öğretmenimiz Kadir Ocakoğlu ile birlikte, Simav Doç.Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Başhekimi Naci Çağlar’a ziyarette bulunduk. Sağlık çalışanlarının kullanımı ve destek amaçlı okulumuzda ürettiğimiz 350 koruyucu siperliklerden 100 adetini kendilerine hediye ettik. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81