Kurban satış yerleri belirlendi

Kurban satış yerleri belirlendi

18 Ağustos 2017 Cuma 19:30
Kurban satış  yerleri belirlendi
1 Eylül Cuma günü başlayacak Kurban Bayramı önceki bayram hazırlıklarını tamamlayan Alanya Belediyesi, kurban satış noktalarını da belirledi. Belediye bu yıl Mahmutlar, Konaklı ve Çıplaklı mahallerinde 3 ayrı noktada kurban satış yeri hazırladı.
 
2017 yılı içinde kurbanlık satmak isteyen üreticiler altaki duyuruda belirtildiği şekilde Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne başvurularını yaparak Kurbanlık Satış Yeri tahsislerini alabilecekler. Veteriner İşleri Müdürü Ali Yavuz’un yaptığı açıklamada, “Küçükbaş Kurban Satış Yeri Tahsisleri Mahmutlar, Konaklı ve Çıplaklı (Gülevşen Cad.) mahallelerinde, Büyükbaş Kurban Satış Yeri Tahsisleri ise Çıplaklı Yeni Kurban Satış Yeri için yapılacaktır. Kurban Satış Yeri Tahsisi Başvurusu’nda bulanmak sureti ile 2017 Kurban Bayramında Kurbanlık Hayvan satışını Alanya İlçemiz sınırlarında yapmak isteyenler en geç 25.08.2017 tarihi ve saat 16:00’a kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapmayan ve Kurban Satış Yeri Tahsisi olmayanların Kurbanlık Satışı için Kurban Satış Yerlerine girişlerine izin verilmeyecektir. Üreticilerimizin mağdur olmamaları için belirtilen sürelerde başvurularını yapmaları gerekmektedir” dedi.
 
2017 YILI KURBAN SATIŞ YERLERİ
1 -ALANYA / ÇIPLAKLI : Çıplaklı mahallesi Gülevşen Caddesi üzeri
2- ALANYA / MAHMUTLAR :Mahmutlar küçük sanayi Sitesi Güney ve alt tarafındaki 
3- ALANYA / KONAKLI :Konaklı Mahallesi Menderes Caddesi üzeri
 
İSTENEN EVRAKLAR
KÜÇÜKBAŞ İÇİN
ALANYA İLÇE SINIRLARI İÇİN ALANYA İLÇE SINIRLARI DIŞI İÇİN:
1-Kimlik Fotokopisi 1- Kimlik Fotokopisi 
2-İşletme Tescil Belgesi 2- İşletme Tescil Belgesi
3-İşletmedeki Koyun Keçi Türü Hayvanlar belgesi
4-Belediye Mali İşler Müdürlüğü makbuzu
 
BÜYÜKBAŞ İÇİN
ALANYA İLÇE SINIRLARI İÇİN: ALANYA İLÇE SINIRLARI DIŞI İÇİN:
1- Kimlik Fotokopisi 1- Kimlik Fotokopisi 
2- İşletme Tescil Belgesi 2- İşletme Tescil Belgesi
3- Hayvan Pasaportu 3- Hayvan Pasaportu 
4-Belediye Mali İşler Müdürlüğü makbuzu
 
Belgeler hayvanların kayıtlı olduğu İlçe Tarım (İlçe GTH Müdürlüğü) Müdürlüğü’nden alınacak. Başvurular Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne yapılacak
 
Son Güncelleme: 18.08.2017 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81