Kurallara uymayana af yok!

Kurallara uymayana af yok!

23 Temmuz 2017 Pazar 19:57
Kurallara uymayana af yok!
Alanya’da polisle ortak denetim yapan zabıta ekipleri, çığırtkanlık yapan bir işyerini 5 gün, bir gezi teknesi teknesine de 10 gün mühürledi.
Denetimleri aralıksız sürdüren Alanya Belediyesi Alanya merkezin yanı sıra Okurcalar ile Demirtaş Mahallesi arasındaki tüm yerleşim birimlerinde denetimlere devam etti.  Kurallara uymayan esnafı önce uyarıp ardından kural ihlalinin tekrarı halinde kapama ve para cezası uygulayan zabıta müdürlüğü, şehir merkezindeki bir işletmeyi 5 gün, İskele'de faaliyet gösteren bir tekneyi ise 10 gün süre ile mühürledi. 
“MİSAFİRLERİMİZİN RAHATSIZ ETMESİNE GÖZ YUMMAYACAĞIZ”
Denetim faaliyetleri sırasında kendilerine destek veren Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür eden zabıta müdürü Hasan Akın, "Bahse konu işletme ve tekne çığırtlanlık yaptıkları için mühürlendi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatları gereği turizm sezonunun en yüksek yaşandığı bu dönemde hiçbir esnafın yerli ve yabancı misafirlerimizi rahatsız etmesine göz yummayacağız" dedi.  
Son Güncelleme: 23.07.2017 19:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81