Kupalarını aldılar

Kupalarını aldılar

02 Temmuz 2017 Pazar 23:31
Kupalarını aldılar
Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile gerçekleştirilen Uluslararası Talisman Çocuk Şenliği Alanya Belediye Binası arkasında sona erdi.
3 gün süren şenliklere; Rusya, Kazakistan, Gürcistan, Ukrayna ve Beyaz Rusya ülkelerinden 500 yarışmacı çocuk katıldı. Çocuklar dans ve müzik kategorilerinde gösterilerini gerçekleştirip; jürilerin ve izleyenlerin beğenilerini kazandılar. Dereceye giren çocuklar sertifika ve kupalarını Jüri üyeleri ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’un elinden aldı.
Organizasyon komitesi tarafından; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula adına, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’a teşekkür plaketi verildi.
 
Son Güncelleme: 02.07.2017 23:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81