Kupa Şıhlar Mermer'in

Kupa Şıhlar Mermer'in

12 Aralık 2017 Salı 19:58
Kupa Şıhlar Mermer'in
Şıhlar Mahallesi Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından bu yıl Tunahan Türker anısına düzenlenen geleneksel futbol turnuvasının final maçında Çelikoğulları Harfiyat'ı 7-3 mağlup eden Şıhlar Mermer kupanın sahibi oldu. 


Şıhlar Mahallesi Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından bu yıl Tunahan Türker anısına düzenlenen geleneksel futbol turnuvası sona erdi. Kestel Mahallesi'ndeki Arena Halı Saha'da yapılan turnuvanın final maçı büyük ilgi gördü. Sporseverler, Şıhlar Mermer – Çelikoğulları Hafriyat final maçında Alanya Belediyesi tarafından kurulan portatif tribünleri doldurarak takımlara destek verdiler. Oldukça çekişmeli geçen final maçını kazanan Şıhlar Mermer şampiyon olurken, Çelikoğulları Hafriyat 2'nci, Alanya Granit takımı ise 3’üncü oldu. 

Şıhlar Mahallesi Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Hilmi Türker yaptığı açıklamada, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz futbol turnuvasına gösterilen yoğun ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Özellikle kış ayında kadın ve çocuk taraftarların da buraya gelip turnuvamıza ilgi göstermesi dernek yönetimi olarak bizleri sevindirdi. Turnuvamıza ev sahipliği yapan Arena Halı Saha işletmesine de gösterdiği misafirperverlikten ötürü ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Son Güncelleme: 14.12.2017 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81