42 yıllık antika eşya merakı depoları doldurdu

SAMSUN'DA 42 YILDIR ANTİKA EŞYA TOPLAYAN BİR KİŞİ 40 BİN ÜRÜNE ULAŞTI.

42 yıllık antika eşya merakı depoları doldurdu

SAMSUN'DA 42 YILDIR ANTİKA EŞYA TOPLAYAN BİR KİŞİ 40 BİN ÜRÜNE ULAŞTI.

01 Haziran 2020 Pazartesi 08:57
42 yıllık antika eşya merakı depoları doldurdu

Samsun’da 42 yıldır antika eşya toplayan bir kişi 40 bin ürüne ulaştı.

Samsun’un Asarcık ilçesinde ikamet eden ve 42 yıldır antika eşya toplayan 55 yaşındaki Cemil Benice’nin antika eşya tutkusu 3 depoyu doldurdu. Cemil Benice’nin antika eşya toplama merakı görenleri şaşkına çeviriyor. Elinde her türlü ürün bulunan ve bu ürünleri 3 depoya ancak sığdırabilen Cemil Benice’nin depoları adeta tarih kokuyor.

Evinin yanında ayrı bir depo, ilçedeki sanayi sitesinde ise ayrı ayrı depolara antika eşyaları dolduran Cemil Benice, " 42 senelik merak bu. Bir abi vardı bozuk para toplardı. Topladığı bu paraları bana hediye eti. Bende de bundan sonra merak başladı. Şu an elimde 40 bin çeşit mal var. Kağnı tekerinden, kağnı arabalarına, Osmanlı sandığından, Ermeni sandığına, kömürlü ütüden, lambalı radyoya, her türlü antika ürün elimde mevcut. Bu ürünleri duyanlar ilçeye gelerek beni ziyaret ediyor. Vatandaşların ilgi göstermesi beni mutlu ediyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81