Kritik rövanş

Kritik rövanş

12 Aralık 2017 Salı 19:56
Kritik rövanş
Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5'inci tur ilk maçında Akın Çorap Giresunspor'a 4-2 yenilen Aytemiz Alanyaspor bugün rövanş maçını farklı kazanarak turu geçmeyi hedefliyor. 

Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur 2'nci maçında bugün Akın Çorap Giresunspor'u konuk edecek. Bahçeşehir Okulları Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 18.45'de başlayacak. Mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetecek. Turuncu yeşilli takımda sakatlığı bulunan Mbilla Etame dışında eksik bulunmuyor. İlk maçta rakibine 4-2 yenilen Aytemiz Alanyaspor'a tur atlaması için en az 2 farklı (2-0, 3-1) galibiyet gerekiyor. Turuncu yeşillilerin karşılaşmayı 4-2 kazanması halinde ise maç uzatmalara gidecek. Sakatlıkları geçen Vagner Love ve Junior Fernandes, teknik direktör Safet Susiç'in görev vermesi helinde bugünkü maçta forma giyebilecek. Öte yandan taraftarlar bu maçı VIP Tribünü'nden 50 TL, Maraton Tribünü'nden 10 TL ve Kuzey Kale Arkası'ndan 5 TL'ye izleyebilecek. Misafir Tribünü bilet fiyatı ise 6,5 TL olarak açıklandı.

Son Güncelleme: 14.12.2017 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81