Kral böyle istedi

Kral böyle istedi

19 Kasım 2017 Pazar 18:18
Kral böyle istedi
Aytemiz Alanyaspor 12'nci hafta maçında Evkur Yeni Malatyaspor'u yıldız futbolcusu Vagner Love'ın golüyle geçti. Bu sezon her maçta gol atan turuncu yeşilli takım bu haftayı da boş geçmedi. 
 
Süper Lig'in 12'nci haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Temsilcimiz karşılaşmadan Vagner Love'ın golüyle 1-0 galip ayrıldı. Brezilyalı yıldız 2'nci devrede yaşadığı sakatlık nedeniyle oyunu terk etmek zorunda kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımın da atak girişimlerinden sonuç çıkmadı. 2'nci yarıda ise biraz daha tempolu bir futbol vardı. 50'nci dakikada Emre Akbaba ile gelişen Aytemiz Alanyaspor hızlı hücumunda Vagner Love ceza sahasına soldan girip şutunu attı, kaleciyi mağlup ederek takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. Brezilyalı yıldız, 62'nci dakikada sakatlanarak oyundan çıktıktan sonra oyunun kontrolü Yeni Malatyaspor'un eline geçti. Konuk ekip 83'üncü dakikada gole çok yaklaştığı bir pozisyonda Adem Büyük ile üst direğe takıldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Aytemiz Alanyaspor maçı 1-0 kazandı ve puanını 17'ye yükselterek 10'uncu sıraya yerleşti. Yeni Malatyaspor ise 14 puanda kaldı. Bu skor aynı zamanda, Aytemiz Alanyaspor'un bu sezon Süper Lig'de çıktığı her maçta gol atma serisinin sürdüğü anlamına da geldi. Turuncu yeşilli takımın golcüsü Vagner Love ise ligdeki gol sayısını 9'a yükseltti. 
 
 
STAT: Bahçeşehir Okulları
HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu 4, Serkan Olguncan 3, Serkan Çimen 4 
AYTEMİZ ALANYASPOR: Haydar 8 - Gassama 8, Welinton 8, Tzavellas 7, N'Sakala 7, Fofana 7, Taha ? (Dk.19 Maniatis 7), Emre Akbaba 7, Efecan 7, M'Billa 6 (Dk.72 Emre Nefiz 5), Vagner Love 8 (Dk.62 Lungu 5)
EVKUR YENİ MALATYASPOR: Ertaç 6 - Yalçın 5, Chebake 5, Pereira 5, Murat 5 (Dk.85 Eren), Nacer 4 (Dk.62 Azubuike 3), Sadık 5, Adem 4, Cissokho 4, Batuhan 4 (Dk.46 Dia 4), Aytaç 4
SARI KARTLAR: Welinton (Aytemiz Alanyaspor), Michael Pereira, Aytaç Kara (Yeni Malatyaspor)
GOLLER: Dk.50 Vagner Love (Aytemiz Alanyaspor)
 
 
MAÇTAN NOTLAR
 
- Karşılaşma futbola uygun bir zeminde ve yaklaşık 5 bin futbolsever önünde oynandı.
- Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, mücadeleyi turuncu yeşilli yönetimle birlikte tam kadro olarak izledi. 
- Turuncu yeşilli takım, Dünya Diyabet Günü'ne dikkat çekmek için, sahaya "Siz de şeker hastası olabilirsiniz. Hergün 10 bin adım at, diyabeti yen" yazılı pankartla çıktı. 
- Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, Akhisarspor maçının kadrosundan farklı olarak bu mücadelede sakat olan Fernandes'in yerine sakatlığı atlatan M'Billa'ya görev verdi.
- Aytemiz Alanyasporlu taraftarlar, 90 dakika boyunca takımlarını desteklediler. 
 

Son Güncelleme: 19.11.2017 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81