Öküz altına buzağı arayanlar ise başta Berlin ve Moskova fuarlarının ardından adeta dut yemiş bülbüle döndüler. 
Turizmde krizin konuşulduğu bir dönemde ALTSO önderliğinde başlatılan tanıtım atağı ise adeta bölgemiz turizmi için can suyu oldu. 
ALTSO Başkanı Şahin sadece tanıtım konusunda değil diğer bir çok projede önder olmaya devam ediyor. Alanya kazanırsa ALTSO üyeleri ve Alanya esnafının kazanacağını biliyor. Tarım sektörünün lokomotifi olan Hal Projesi, Güzelbağ Sanayi Sitesi, spor turizmi için AKDAĞ ve golf sahaları, eğitim turizmi için Devlet Üniversitesi projesi, doğal gaz, yurt dışına gidecek işadamlarına kolaylık için vize ofisi, Alanyalı işadamlarıanın ufkunu açmak ve ticaret hacmini genişletmek için KOSGEP destekli yurt dışı gezileri. Ankara'da irtibat ofisi bunlardan sadece bir kaçı. İktidar ve muhalefetiyle her kesime hitap eden Şahin, hizmeti getirmenin yollarını çok iyi biliyor.
Teşekkürler başkan, teşekkürler ALTSO yönetimi ve meclisi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81