Korkutan çifte yangın

Korkutan çifte yangın

18 Kasım 2016 Cuma 23:09
Korkutan çifte yangın
Alanya'da 2 ayrı noktada belirlenemeyen nedenle eş zamanlı çıkan yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Mahmutlar Mahallesi'nin 2 ayrı noktasında henüz belirlemeyen nedenle yangın çıktı. Mahmutlar Cezaevi'nin doğusunda bulunan çalılık alanda yangın çıktı. Dumanı gören çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangınına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına alındı.
FEN İŞLERİ DEPOSU BÜYÜK HASAR GÖRDÜ
Diğer yangın ise Alanya Belediyesi'ne ait Fen İşleri Müdürlüğü'nün deposunda çıktı. Belirlenemeyen nedenle çıkan yangınına çok sayıda itfaiye ekipleri müdahale edildi. Benzin ve tinerlerin bulunduğu sıçrayan yangın yaklaşık bir saatlik mübadelenin ardından güçlükle söndürüldü. Yangın nedeniyle depoda büyük oranda maddi hasar oluştu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Erdal Anak
Son Güncelleme: 18.11.2016 23:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81