Kız arkadaşını ve aracı ehliyeti olmadığı için bırakıp kaçtı

Kız arkadaşını ve aracı ehliyeti olmadığı için bırakıp kaçtı

08 Eylül 2017 Cuma 20:26
Kız arkadaşını ve aracı ehliyeti  olmadığı için bırakıp kaçtı
Manavgat’ta uygulama noktasında kız arkadaşını bırakarak kaçan şahıs polis ekipleri tarafından yakalanırken, şahsın ehliyeti olmadığı için kaçtığı belirlendi.
Dün akşam Manavgat Sanayi Kavşağı yakınlarında Manavgat Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, görevlilerin dur ihtarına uymayarak kaçan 07 LNC 34 plakalı otomobilin sürücüsü, motorize trafik polisinin takibi sırasında bir araca çarptıktan sonra ekiplerin takibiyle yakalanacağını anladığı anda araçtaki kız arkadaşını bırakarak kaçmaya başladı. 
Kazada yaralanan olmazken otomobilde bulunan genç kızın verdiği bilgi doğrultusunda kaçan otomobil sürücüsünün adının Kaan K. olduğu belirlenirken ekipler, şahsın yakalanması için çalışma başlatmıştı. Bugün sabah saatlerinde Manavgat Şelale Polis Karakoluna giderek teslim olan Kaan K., sürücü belgesinin olmaması nedeniyle polisleri görünce panik yaptığını ve kaçtığını belirtti. Şahıs hakkında yasal ve cezai işlem uygulandığı bildirildi. 
 
Son Güncelleme: 08.09.2017 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81