Kitap kurtları ödüllendirildi

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü’ne bağlı Emine Hacıkura Kütüphanesi her yıl olduğu gibi bu yılda Kütüphaneler Haftasını çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Kitap kurtları ödüllendirildi

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü’ne bağlı Emine Hacıkura Kütüphanesi her yıl olduğu gibi bu yılda Kütüphaneler Haftasını çeşitli etkinliklerle kutluyor.

30 Mart 2017 Perşembe 21:13
Kitap kurtları  ödüllendirildi
Kütüphanede en çok kitap okuyan öğrenciler ve vatandaşlar düzenlenen törenle ödüllendirildiler.
Kütüphaneler Haftası Alanya’da düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Alanya Belediyesi Emine Hacıkura Kütüphanesi, bu etkinlikler ile okul öğrencilerine kitap okumanın önemini, kütüphanelerin düzgün kullanımını ve faydalarını ziyarete gelen öğrencilere anlatıyor.
KİTAP KURTLARI DÜZENLENEN TÖRENLE ÖDÜLLERİNİ ALDI
Etkinlikler kapsamında düzenlenen törenle 2016 ve 2017 yılında en çok kitap okuyan öğrenciler ve vatandaşlar ödüllendirildi.  Kütüphanede düzenlenen ödül törenine Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Kültür ve Sosyal İşler  Müdürü Nimet Hacıkura, Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, kitap severler ve aileleri katıldılar.
Kitap okumanın yaşı olmadığını ve faydalarını anlatan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, ödül alan öğrencileri tebrik etti. Alanya Belediyesi olarak eğitime her dalda öncelik verdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Yenialp, ‘’Bugün burada kütüphanemizden her yaşta faydalanan öğrencilerimizi ve vatandaşlarımızı görmek bizleri son derece mutlu etti. Okumanın sonu ve sınırı yoktur. Emine Hacıkura Kütüphanemiz aynı şevkle halkımıza hizmet etmeye devam edecektir’’ dedi.
Düzenlenen törenin ardından ödüllerini alan öğrencilere ve ailelere yemek ikramında bulundu.
Son Güncelleme: 30.03.2017 21:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81