Kişisel gelişim seminerleri devam ediyor

Alanya Belediyesi’nin Ocak ayında başlattığı kişisel gelişim seminerleri devam ediyor.

Kişisel gelişim seminerleri devam ediyor

Alanya Belediyesi’nin Ocak ayında başlattığı kişisel gelişim seminerleri devam ediyor.

29 Mart 2017 Çarşamba 21:18
 Kişisel gelişim seminerleri devam ediyor
Seminerlerle ilgili yeni bir uygulama başlatan Alanya Belediyesi, seminerleri vatandaşlara da açtı. Son olarak gerçekleştirilen seminerde Uzman Psikolog Kazım Yurdakul katılımcılara iletişim, mobbing ve psikoloji konularında sunum yaptı.
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye Kültür Merkezi’nde bugün düzenlenen seminerde, Uzman Psikolog Kazım Yurdakul katılımcılara iletişim, mobbing ve psikoloji konularında sunum yaptı.

"İşyerinde Psikolojik Yıldırma” (mobbing) seminerine birim müdürleri, belediye personeli, vatandaşlar, kamu-kurum ve kuruluşu çalışanları katıldı.

“İŞYERİNDE PSİKOLOJİK YILDIRMA” EĞİTİMİ VERİLDİ
Uzman Psikolog Kazım Yurdakul tarafın gerçekleştirilen seminerde mobbing, iletişim ve psikoloji konuları ele alındı. Eğitimin her alanda şart olduğuna vurgu yapan Psikolog Yurdakul, şunları kaydetti: Tercihlerimiz, olaylara verdiğimiz tepkiler gelecekteki hayatımızı belirler. Karar verme becerisine ulaştıktan sonra kendi verdiğimiz kararlara göre yaşarız. Bütün başarıların arka bahçesi başarısızlıklarla doludur. Hayat tercihlerden ibarettir, iyi bir iletişim için ezber bozan olmak lazım, gül veren elde gül kokar”.

Yaklaşık 3 saat süren eğitimin bir bölümü soru-cevap şeklinde devam etti. Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Gani Şahin, kişisel gelişim seminerlerinin Haziran ayı sonuna kadar devam edeceğini belirterek, isteyen vatandaşların da bu seminerlere ücretsiz katılabileceklerini hatırlattı.
Alanya Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Abdurrahman Kahya da seminer sonunda verdiği bilgilerden dolayı Uzman Psikolog Kazım Yurdakul’a teşekkür ederek Alanya ipeğinden tablo hediye etti.

Son Güncelleme: 29.03.2017 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81