Ahilik etkinlikleri, ödül törenleri yapıldı

BU YIL 33.’SÜ KUTLANAN AHİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA AHİLİK BİSİKLET TURU İLE ÇEVRİMİÇİ SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ.

Ahilik etkinlikleri, ödül törenleri yapıldı

BU YIL 33.’SÜ KUTLANAN AHİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA AHİLİK BİSİKLET TURU İLE ÇEVRİMİÇİ SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ.

16 Eylül 2020 Çarşamba 10:53
Ahilik etkinlikleri, ödül törenleri yapıldı

Bu yıl 33.’sü kutlanan Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Ahilik Bisiklet Turu ile Çevrimiçi Satranç Turnuvası düzenlendi.

Online yapılan satranç turnuvasında ve kısa mesafeli bisiklet turlarında derece yapan genç ve çocuklar ödüllendirildi.

Santranç turnuvasında 18 Yaş Altı Kategorisinde Sıddık Ümit Öztaş 1. Mehmet Yaman 2. Furkan Kaya 3. olurken açık kategoride ise Tayfun Aslan 1. Eyüp Enver Yıldız 2. Mehmet Kayabaşı ise 3. oldu. Bisiklet turu ise Çukurçayır mevkinden başlayıp Valilik binasına kadar sürdü.

Çevrimiçi Satranç Turnuvasında dereceye girenlere ve bisiklet turuna katılan sporculara düzenlenen törende Vali İbrahim Akın tarafından ödülleri verildi.

Ödül töreninin ardından açıklama yapan Vali Akın, “Ahilik Haftasının 33.’sünü kutluyoruz. Kutlamalar kapsamında sporcu kardeşlerimizin katılımıyla bisiklet turu ve satranç turnuvası gerçekleştirildi. Ahilik Haftası nedeniyle gençleri bir araya getiren, spora yönlendiren böylesine güzel ve anlamlı bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Koronavirüsle mücadele verdiğimiz bu süreçte vatandaşlarımızdan maske, mesafe, temizlik kurallarına riayet etmelerini, bu konuya hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Evlerinde izole edilen vatandaşlarımız da salgının yayılmasını engellemek için lütfen dışarı çıkmasınlar.” dedi.

Ahilik Haftası etkinlikleri hafta boyunca düzenlenecek çeşitli programlarla devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81