Kim dur diyecek!

Kim dur diyecek!

25 Temmuz 2017 Salı 22:53
Kim dur diyecek!
Alanya'da şehir merkezi dâhil beldelerde bile artık vatandaşlar motosiklet sürücülerinden yürüyemez oldular. Yol ortasında bulunan ve yayaların kullanımı için yapılan kaldırımlar kendini bilmez motosikletçilerin kestirme yolu haline geldi. Vatandaşlar bu terörün bir an önce sona ermesini istiyerek, "Filmlerde gördüğümüz hayalet sürücülerden farkları yok bunların. Bu teröre kim dur diyecek?" sözleri ile tepkilerini dile getirdiler. 
 
KALDIRIMLARIN YENİ SAHİBİ MOTOSİKLETÇİLER
Alanya'da araç sayısı her geçen gün artarken, trafikte sıkışıp kalan sürücüler şehir içinde motosiklet kullanmayı tercih ediyor. Bu ise yolları bir nebze rahatlatırken, kaldırımlar ise içinden çıkılmaz bir hal aldı. Bunlara birde ambulanstan bile önce adrese ulaşan kuryeler eklenince, kaldırımlar yayalar yerine motosikletçilerin oluşamına açıldı.
YAYA DEĞİL ÖLÜM GEÇİDİ
Trafik ve yol düzeni arap adeta saçına döndü. Polis ve jandarma kadrosunda ki yetersizlikten faydalanan motosikletçiler, denetimlerin yetersizliğinden faydalanarak meydanı boş buldular. Artık motosikletler sadece yollarda değil kaldırımlar ve yollarda trafiğin düşmanı, kaldırımların yeni teröristi oldular. Orta refüjlerde yayalar için açılan kaldırımları ise kestirme yol olarak kullanan motosiklet teröristleri, artık burada yayalara korna çalıp yol istemeye bile başladılar. 
MOTOSİKLET YAYADAN MI SAYILIYOR?
Yaya kaldırımanda cirit atan, refüjlerdeki kaldırımları kestirme yol olarak kullanan, kaldırımlara diledikleri gibi park eden ters düz demeden yollarda terör estiren motosikletçiler vatandaşı çileden çıkarttı. Yetkililere seslenen vatandaşlar, kaydırımlarda yayadan çok motosikletlerin olduğuna dikkat çekerek, başta kaldırım ve refüjlerin ortasında bulunan kaldırımların motosiklet kullanımından bir an önce arındırılmasını, bu terörün ise denetimleri arttırarak sona erdirilmesini istediler.
Son Güncelleme: 25.07.2017 22:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81