Kickboksta Alanya adına yarışacaklar

Alanya Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu öğrencileri, Antalya bölgesini Türkiye Okullararası Kickboks Şampiyonası’nda temsil edecek.

Kickboksta Alanya adına yarışacaklar

Alanya Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu öğrencileri, Antalya bölgesini Türkiye Okullararası Kickboks Şampiyonası’nda temsil edecek.

08 Aralık 2016 Perşembe 00:38
Kickboksta Alanya  adına yarışacaklar
Türkiye Okullararası Kickboks Şampiyonası’nda bölgesini ve okulunu temsil edecek sporcuların belirlendiği Antalya il seçmelerinde, Alanya Fight Club sporcuları Ferhan İmran Durduhanoğlu, Ömer Selçuktekin ve Hasan Enes, öğrencisi oldukları Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu adına katıldıkları yarışmada birinci olarak okullarını Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandılar.
Sporcuların Antrenörü Cemil Coşkun, desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Er, Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Müdürü Ahmet Ünalan ve ekibine teşekkür etti. Kendisi de lisanslı kickbokscu olan Şehit Halisdemir’in bu spora gönül verdiğini, çocuklarının da halen Ankara’da kickboks sporcuları arasında olduğunu belirtten Coşkun, okuldan gördüğü destek ile onun adına Türkiye Okullararası Kickboks Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil edebilmek için mücadele edeceklerini söyledi.
Son Güncelleme: 08.12.2016 00:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81