Kestel'e 2 yeni köprü geliyor!

Alanya Belediyesi tarafından Kestel Mahallesi’nde yürütülen köprü ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.

Kestel'e 2 yeni köprü geliyor!

Alanya Belediyesi tarafından Kestel Mahallesi’nde yürütülen köprü ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.

16 Ocak 2017 Pazartesi 20:49
Kestel'e 2 yeni  köprü geliyor!
Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında, Ahmet Tok Caddesi’nde başlatılan 2 adet köprünün inşaatı tamamlandı. Ayak dolgu çalışmalarının sürdürüldüğü köprü inşaatında, köprüyle birlikte yürütülen yol yapım, genişletme çalışmaları da büyük oranda bitirildi. 12 metre genişliğinde 6 metre uzunluğunda, iki köprü ile yerleşim alanları arasındaki ulaşım engeli ortadan kaldırılıyor. Öte yandan Kestel Mahallesi’nde Mevlana ve İsa Küçülmez caddelerinde kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.
‘ULAŞIM BÜTÜNLÜĞÜNÜ
SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mahalleler ve bölgeler arasındaki ulaşım bütünlüğünü sağlamak adına ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi. Yücel, “Kestel Mahallesi’nde de iki adet köprü ile Ahmet Tok Caddesi güzergâhındaki ulaşım kopukluğunu ortadan kaldırıyoruz. İsa Küçülmez ve Mevlana caddelerinde ise kaldırım ve cadde düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Planlamalarımız dâhilinde çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bunların dışında halkımızdan gelen talepleri de anında değerlendiriyoruz. Bu şekilde vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda Mahmutlar Mahallesi, Atatürk Caddesi’nde oturma bankları ile araç otoparkını hizmete sunduk. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.
Son Güncelleme: 16.01.2017 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81