Kelebek mobilya rahatlığın tüm inceliğini ustaca evinize getiriyor.

Kelebek mobilya rahatlığın tüm inceliğini ustaca evinize getiriyor. Yaşam alanlarına hareket ve renk katan çiçeksi desenler sadelikten kopmayan uyumlu renk seçimleri ile aradığınız koltuk takımları sizleri bekliyor.

Kelebek mobilya rahatlığın tüm inceliğini ustaca evinize getiriyor.

Kelebek mobilya rahatlığın tüm inceliğini ustaca evinize getiriyor. Yaşam alanlarına hareket ve renk katan çiçeksi desenler sadelikten kopmayan uyumlu renk seçimleri ile aradığınız koltuk takımları sizleri bekliyor.

04 Kasım 2016 Cuma 17:00
Kelebek mobilya rahatlığın tüm inceliğini ustaca evinize getiriyor.

Kelebek mobilya rahatlığın tüm inceliğini ustaca evinize getiriyor. Yaşam alanlarına hareket ve renk katan çiçeksi desenler sadelikten kopmayan uyumlu renk seçimleri ile aradığınız koltuk takımları sizleri bekliyor. Rahatlığın ve konforun yeni dizaynı ince çizgileri her defasında içinizi açan renkleriyle yerden yüksek ayak yapısı evinize estetik katacak. Konforun rahatlığın keyfini sonuna kadar yaşatmak için tasarlanmış koltuk takımları kendi modasını yaratıyor. Yaşam hayatınızın her alanın da hissetmek istediğiniz kolaylığı ve işlevliği ile yaşamın ayrılmaz bir parçası olarak görenlerin için özel olarak tasarlanmıştır.Sadece tüm mekanlara değil bütçenize göre oldukça uygun modelleri de sizleri bekliyor. Sahip olduğu formuyla farklı dokusu fantastik tarzını belirleyenlere iç açıcı konfor sağlıyor kolay yatak olabilme özelliği  ile yaşamınızı kolaylaştırmakla beraber sandık olabilme özelliği de var. Sevdiklerinize misafirlerinize etkileyici güzel koltuk takımları hayalini kuruyorsanız kelebek mobilyanın koltuk takımları tam size göre olup rahatlığı konforu tasarımı bir ara da sunuyor. Ayrıca ailenizle veya sevdiklerinizle olabileceğiniz sımsıcak bir ortam sunan kelebek mobilya köşe takımlarıyla da sizlerin beğenisine sunulmakta. Girdiği tüm mekanlara  ince hatlarının şıklığıyla herkesi kendine hayran bırakıyor daha estetik ve göz alıcı bir dekor sağlıyor yeni ilavelerle büyüye bilen modüler yapısı ve fonksiyonelliğiyle evin her köşesine uyum sağlayabilmesi onu daha da özel katıyor evde geçirdiğiniz zamana rahatlık ve huzur katacak çünkü  evinizin sizin için ne kadar özel ve vazgeçilmez olduğunu biliyor yalnızca salonlarınızda değil oturma odası ve genç odalarında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fonksiyonel kullanışlı tasarımıyla isterseniz iki kişilik yatak oluyor isterseniz sandık  görevi de görüyor. Size eşsiz  bir rahatlık ve estetik sunacak köşe takımları mütevazi duruşuyla ruhunuzu dinlendiren ve her mekana rahatlık katan özenle tasarlanmış sade çizgileriyle kusursuz bir duruş sergiliyor. Sandık olabilme özelliği ile fazla eşyalarınızı depolama özelliği  ve de çift kişilik yatak olabilmesi de misafirlerinizi mutlu şekilde ağırlamaya yardımcı oluyor. Dekorasyonda da özgürlükten yana olanlara modernliği arayanlara kelebek mobilya mağazaların da yaşamı her alan da esnek kılan estetik özgün tasarımlar sizleri bekliyor.

Ev dizaynı hakkında bilmeniz gereken tüm detay, ayrıntı ve fiyat bilgilerini adlı sitemizde bulabilirsiniz.

Son Güncelleme: 04.11.2016 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81