Kedi ile palyaço çocuklarla buluştu

Kedi ile palyaço çocuklarla buluştu

23 Haziran 2017 Cuma 23:42
Kedi ile palyaço çocuklarla buluştu
Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncularının sergilediği “Kedi ile Palyaço”, Ramazan Meydanı’nı dolduran çocukları doyasıya eğlendirdi.
Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ramazan Şenlikleri’nin yapıldığı alan her akşam dolup taştı. Eski Ramazan eğlencelerinden Hacivat-Karagöz, Meddah, illüzyon gösterilerine Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncularının hazırladığı Kedi ile Palyaço ve Bencil Dev oyunları da dahil oldu. 
HER AKŞAM MEYDAN DOLUP TAŞTI
Kedi ile Palyaço ve Bencil Dev oyunlarını izlemeye gelen çocuklar meydanı doldurdu. Arkadaşlığın ve vefanın değerinin anlatıldığı Kedi ile Palyaço’da jonglorlükten sihirbazlığa, akrobasiden dansa kadar her türlü eğlence, çocuklar için sahnelendi. Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncularından Nilay Kara ve Fırat Onur Deniz’in oynağı oyun, Ramazan Meydan’ında 3 kez çocuklarla buluştu.
Son Güncelleme: 23.06.2017 23:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81