Kazada 9 kişi yaralandı

Kazada 9 kişi yaralandı

18 Temmuz 2017 Salı 20:10
Kazada 9 kişi yaralandı
Manavgat’ta meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Kaza, saat 08.30 sıralarında Manavgat’ın Side Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ayşe R. idaresindeki 07 JZ 670 plakalı hafif ticari araç, Kazım Karabekir Caddesinde Mustafa G. idaresindeki 07 J 0283 plakalı ticari taksiye kavşakta yandan çarptı. Kazanın şiddetiyle savrularak devrilen takside, aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi ile diğer araç sürücü Ayşe R. yaralandı.
Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken yaralılardan Ali A., Ulaş A., Eren Ulaş A., Pınar A., İclal Ersu E., Irmak Büşra A., Derya E. ve Ezel S. Manavgat Özel Yaşam Hastanesine, Ayşe R. ise Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
Son Güncelleme: 18.07.2017 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81