Kayserili hakem skandalı

Kayserili hakem skandalı

03 Aralık 2017 Pazar 21:06
Kayserili hakem skandalı
Aytemiz Alanyaspor'un sahasında oynayacağı Kayserispor maçına Kayserili hakem Bülent Yıldırım'ı atayan Merkez Hakem Kurulu skandal bir karara imza attı. 
 
k Aytemiz Alanyaspor - Kayserispor maçına Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından Kayseri-Pınarbaşı doğumlu hakem Bülent Yıldırım'ın atanması büyük bir tepkiye neden oldu. 1972 yılında Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde doğan Ankara bölgesi hakeminin, MHK tarafından doğduğu şehrin takımının maçına atanması turuncu yeşilli taraftarlardan tepki topladı. Daha önce İstanbul bölgesi hakemlerinin İstanbul ekipleri ile oynadığı maçlara atanmasına tepki gösteren turuncu yeşilli taraftarlar, benzer durumun bu maç için de yaşanması sonrası isyan ettiler. Bu atama medyada da 'skandal' olarak nitelendirildi. 
GÖZÜMÜZ ÜZERİNDE
Alanyasporlu bir taraftar sosyal medya hesabından "Zamanında Alanyalı hakemler nasıl Alanyaspor maçlarına atanmadıyla, Kayserili bülent Yıldırım'ın da Kayseri'nin maçlarına atanmaması gerekir. Maçta gözümüz hakemin üzerinde olacak" diye atamaya tepki gösterdi. Öte yandan Kayseri doğumlu Bülent Yıldırım'ın daha önce Kayserispor'un çok az maçını yönettiği görülüyor. Uzun yıllardır hakem olan Bülent Yıldırım, Süper Lig'de henüz 2'nci sezonunu geçiren Aytemiz Alanyaspor'un dahi 5 maçını yönetirken, uzun yıllar süper Lig'de boy gösteren Kayserispor'un ise sadece 4 maçında görev alması akıllarda soru işareti oluşmasına neden oldu. 
 
Son Güncelleme: 03.12.2017 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81