Kocasinan Ülküspor Antrenörü İbrahim Sungur:

KAYSERİ SÜPER AMATÖR KÜME EKİPLERİNDEN KOCASİNAN ÜLKÜSPOR’DA BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR.

Kocasinan Ülküspor Antrenörü İbrahim Sungur:

KAYSERİ SÜPER AMATÖR KÜME EKİPLERİNDEN KOCASİNAN ÜLKÜSPOR’DA BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR.

02 Nisan 2020 Perşembe 14:47
Kocasinan Ülküspor Antrenörü İbrahim Sungur:

Kayseri Süper Amatör Küme ekiplerinden Kocasinan Ülküspor’da bekleyiş devam ediyor.

Korona virüs nedeniyle profesyonel takımlarda olduğu gibi amatör takımlar da müsabakalara çıkamıyor. Kayseri Kocasinan Ülküspor da, liglerin tekrar başlayacağı günü bekleyen ekiplerden. Kayseri Süper Amatör Küme’de ligin bitimine 4 hafta kala 29 puanla 8.sırada yer alan Kocasinan Ülküspor, liglerin oynanıp oynanmayacağı konusundaki belirsizliğin giderilmesini bekliyor.

Kocasinan Ülküspor antrenörü İbrahim Sungur “Malum dünya korana virüs salgınıyla çalkalanıyor ve ölümler oluyor. Bütün ülkeler bu konuda önlemler alıyor ve virüs dünya geneline yayıldı. Maalesef bizim ülkemizde de korana virüs vakaları ve ölümleri olmakta ancak bu konuda diğer ülkelere bakarak devlet olarak ve ulus olarak iyi durumdayız. Dünyada sadece futbol değil bütün spor faaliyetleri ve organizasyonları iptal olmuşken bizim ülkemizde de ertelenmesi en doğru karardı. Spor bakanımızın, Kulüpler Birliği ve futbol dahil diğer branş başkanlarımız aldığı karar doğrudur. Önce sağlık. İnşallah en kısa zamanda bu virüs biter ve çok sevdiğimiz futbol ve diğer branşlar devam eder. Allah, devletimizin ve milletimizin yardımcısı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81