Kayseri'den acı haber

Türkiye, İstanbul Beşiktaş’taki hain saldırının yasını tutarken Kayseri’den bir acı haber daha geldi.

Kayseri'den acı haber

Türkiye, İstanbul Beşiktaş’taki hain saldırının yasını tutarken Kayseri’den bir acı haber daha geldi.

17 Aralık 2016 Cumartesi 10:12
Kayseri'den acı haber
Kayseri'de Erciyes Üniversitesinin ana girişinin yakınında, Cumartesi saat 08.45'de içinde çarşı iznine çıkan sivil kıyafetli askerlerin de bulunduğu halk otobüsü geçerken, bomba yüklü araç patlatıldı. 14 asker şehit oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, olayda 56 kişinin yaralandığını söyledi. Bakan Soylu teröristin kimliğinin de belirlendiğini açıkladı. Saldırıyla ilgili 15 kişi gözaltına alındı.
Patlama Cumartesi günü saat 08.45'de Erciyes Üniversitesi ana girişinin 500 metre uzağında, acil giriş yakınında Atatürk Bulvarı Talas Caddesi'nde meydana geldi. Talas ilçesi Zincidere Mahallesi'nden kent merkezine giden ve içinde daha çok 1'inci Komando Tugayı'ndan çarşı iznine giden sivil kıyafetli askerlerin bulunduğu belirtilen halk otobüsü, üniversitenin önüne geldiğinde, halk otobüsünün soluna otomobil yanaştı. Ardından şiddetli bir patlama meydana geldi.
Bakan Soylu teröristin kimliğinin de belirlendiğini açıkladı. Saldırıyla ilgili 7 kişinin gözaltına alındığını söyleyen Soylu 5 kişinin de arandığını açıkladı.
Son Güncelleme: 18.12.2016 22:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81