Kaymakamdan 'halk' talimatı

Kaymakamdan 'halk' talimatı

06 Temmuz 2017 Perşembe 01:37
Kaymakamdan  'halk' talimatı
Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, düzenlediği ‘Halk Günü Toplantısı’nda daire amirlerine, vatandaşlara karşı daha duyarlı olma talimatı vererek gerekirse kurumlarında çalışan personele bu konuda eğitim vermelerini istedi. Harputlu, "Vatandaşlarımızdan gelen tüm taleplerin yakından takipçisi olacağız. Bir dahaki toplantıya sorunların azalmış olmasını temenni ediyorum” dedi. 
 
HALK TOPLANTISINDA BULUŞTULAR
Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda vatandaşlarla doğrudan temas kurmak suretiyle istek, talep ve önerilerini alarak değerlendirmek üzere ve toplumun tüm kesimlerine ulaşılması amacıyla Halk Günü Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Kamu Kurum ve Kuruluşları Müdürleri ve Mahalle Muhtarları da katıldı.
EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞMALIYIZ
Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Harputlu, sorunların çözümü noktasında şikâyet, talep ve önerilerin yetkili idarelere ulaştırılacağı beyan ederek, vatandaşların sorunlarına çözüm bulma noktasında ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını ifade etti. Harputlu, “Kentimizin daha yaşanabilir olması için bir el birliği ile çalışmamız gerekiyor. Daire amirleri arkadaşlarımız vatandaşlara karşı daha duyarlı olmalılar. Kurumlarında çalışan personellere gerekirse bu konuda eğitim vermeliler. Vatandaşlarımızdan gelen tüm taleplerin yakından takipçisi olacağız. Bir dahaki toplantıya sorunların azalmış olmasını temenni ediyorum” dedi.
Son Güncelleme: 06.07.2017 01:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81