Kayıplar haftası

Kayıplar haftası

26 Kasım 2017 Pazar 20:50
 Kayıplar haftası
Deplasmanda Galatasaray'a 2-0 yenilerek hem haftayı puansız kapatan Aytemiz Alanyaspor'da kritik maçlar öncesi sakat oyuncular arasına Mbilla, Maniatis ve Gassama da eklendi. Tzavellas ve Gassama ayrıca kart cezalısı durumuna düştü. 
 
Aytemiz Alanyaspor Süper lig'in 13'üncü haftasında Galatasaray'a 2-0 yenilerek haftayı puansız kapattı. Turuncu yeşilli takım İstanbul'da 3 puan bırakırken Tzavellas ve Gassama da cezalı duruma düştü. Ayrıca Mbilla, Maniatis ve Gassama da sakatlandı. 
Maçın 14. dakikasında sağ kanattan bindiren Garry Rodrigues, rakibinden sıyrılıp ceza sahası içine girdi ve ön direkteki Gomis’e çıkardı. Bu futbolcunun şutunda top yandan az farkla auta çıktı. 18. dakikada gelişen atakta sol kanattan Yasin'in ortasında ceza sahası içinde müsait pozisyonda Selçuk İnan şutunu çekti ancak kaleci Haydar gole izin vermedi. 33. dakikada Serdar’ın derin pasında savunmanın arkasına sarkan Gomis şutunu çekti ancak Haydar gole izin vermedi. Dönen topta Yasin müsait pozisyonda topu ağlara gönderdi: 1-0. 
WELİNTON KALEYİ YOKLADI
54. dakikada sağ kanatta kazanılan serbest vuruşta Emre Akbaba ceza sahası içine gönderdi. Savunmanın arasından iyi yükselip kafayı vuran Welinton topu direğin dibinden az farkla auta yolladı. 78. dakikada Rodrigues’in sağ kanattan attığı uzun pasta savunmanın arkasına sarkan Gomis gelişine vurdu ancak top az farkla üstten auta gitti. 85. dakikada Belhanda’nın derinlemesine attığı topta savunmanın arkasına çok iyi sarkan Rodrigues kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda kaleci Haydar gole izin vermedi. 87. dakikada Ndiaye’nin uzun pasında topla buluşan Gomis ceza sahası içine girip vuruşunu yaptı ancak Haydar bu pozisyonda da gole izin vermedi. 88. dakikada topla buluşan Gomis, soldan ceza sahası içine giren Yasin’i gördü. Yasin son çizgiye inip tekrar Gomis’e çıkardı. Golcü futbolcu düzgün bir vuruş yaparak farkı 2’ye çıkardı: 2-0. 90+3. dakikada Selçuk’tan aldığı pasla ceza sahası içine giren Rodrigues, müsait pozisyondaki Gomis’i gördü. Golcü oyuncunun şutunda kaleci Haydar güçlükle topu kornere gönderdi.
Son Güncelleme: 26.11.2017 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81