Kayıp genç aranıyor

Kayıp genç aranıyor

18 Temmuz 2017 Salı 20:24
Kayıp genç aranıyor
Alanya’da çalıştığı işyerinde yüksek meblağ telefon faturası nedeniyle tartışan ve aynı günün akşamı eve gelmeyen genç aranıyor. 
 
21 yaşındaki İsmail Bayram Aydın, 7 Temmuz Cuma gününden bu yana kayıp. Ailesi oğullarının bulunması için Emniyet Müdürlüğü’ne ve program yapımcısı Müge Anlı’ya başvuru yaptı. Kayıp gencin ablası Zübeyde Kufa, kardeşini en son 7 Temmuz Cuma günü öğle saatlerinde çalıştığı işyerinden eve duş almak için geldiği zaman gördüklerini ve ondan sonra bir daha haber alamadıklarını söyledi. Abla Zübeyde Kufa, “Elektrikçilik işiyle uğraşan kardeşim 7 Temmuz Cuma günü öğlen çok terlediği için duş almak için eve geldi. Duşunu alıp tekrar işyerine döndü. Ancak işyerinde patronu ile yüksek meblağda telefon faturası geldiği için tartışmışlar. Patronu akşam bizimle birlikte konuşmak için eve getirmiş. Ancak kardeşim ‘Dükkâna da gelmiyorum, eve de gelmiyorum’ diye gitmiş. Akşam eve gelmedi. O gündür bugündür haber alamıyoruz. Emniyete başvurumuzu yaptık. Müge Anlı’ya da duyurduk. Görenlerin ya da hakkında bilgi sahibi olanların 0 546 732 5606 numaralı telefonu aramalarını rica ediyorum. Eğer kendisi de sesimizi duyarsa en azından annemize haber versin. Annem çok yıprandı” dedi. 
 
Son Güncelleme: 18.07.2017 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81